Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Сега Јована ќе лета по скали знаеш дека една личност бутнав по скали девојка ми ја бутнав по скали за тоа
Ако е ова вистина.., не, не, неможав веќе.. стварно...

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Со девојка ми се скаравме ми вика аман пак турска гледаш и велам да и ми го зеде далечинското. Јас по неа се стрчав по далечинското тогаш не снимав и се стрчав и на скалите се затепавме за далечинското и падна по скалите

Ivance

Активен Член
128
159
43
Со девојка ми се скаравме ми вика аман пак турска гледаш и велам да и ми го зеде далечинското. Јас по неа се стрчав по далечинското тогаш не снимав и се стрчав и на скалите се затепавме за далечинското и падна по скалите
Пофали се...мислам страшно....убаво ти напраила...муж толкав се загледал турски серии место да гледа спорт или да искочи со женската...тогаш дефинитивно ти не си фан...не можеме да се рамњаме со тебе...толку од мене...

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Пофали се...мислам страшно....тогаш дефинитивно ти не си фан...не можеме да се рамњаме со тебе...толку од мене...
Толку и од мене ти неможеш да се рамњаш со мене јас за турција за истанбул за турски серии буткам по скали
И фан и опсесија

Ivance

Активен Член
128
159
43
Толку и од мене ти неможеш да се рамњаш со мене јас за турција за истанбул за турски серии буткам по скали
фали се ти само...немој да промашиш...немој егото да си го изгубиш жити се...кој многу се фали, има потреба луѓето да мислат дека е тоа така...а уствари не е така :) што да очекувам од муж кој се кара колку турски серии има изгледано...страшно...ама чувај си го егото, немој да ти избега, што ќе правиме :)

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
И од мене толку :) добра ноќ :)
фали се ти само...немој да промашиш...немој егото да си го изгубиш жити се...кој многу се фали, има потреба луѓето да мислат дека е тоа така...а уствари не е така :) што да очекувам од муж кој се кара колку турски серии има изгледано...страшно...ама чувај си го егото, немој да ти избега, што ќе правиме :)
А јас што да очекувам од жена која се расправа со муж за турски серии.Хахаха што е ма мислиш лажам аааа дека имам изгледано многу туркиши

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Со девојка ми се скаравме ми вика аман пак турска гледаш и велам да и ми го зеде далечинското. Јас по неа се стрчав по далечинското тогаш не снимав и се стрчав и на скалите се затепавме за далечинското и падна по скалит
Вие на крајот ќе си бидете како овие:

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
А јас што да очекувам од жена која се расправа со муж за турски серии.Хахаха што е ма мислиш лажам аааа дека имам изгледано многу туркиши
Жена да се расправа да ама маж не ми е ама воопшто нормално...јас на ден гледав по 10...не неделно...во еден ден...ама мислам да завршиме тука...доволно беше!

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Жена да се расправа да ама маж не ми е ама воопшто нормално...јас на ден гледав по 10...не неделно...во еден ден...ама мислам да завршиме тука...доволно беше!
А јас на ден гледав по 30 турски серии од 15.00 часот па до 3 ноќеска турска врз турска. Па секако маж ќе се расправа кога жената знае да води инат како коза

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
А јас на ден гледав по 30 турски серии од 15.00 часот па до 3 ноќеска турска врз турска. Па секако маж ќе се расправа кога жената знае да води инат како коза
Жените водат инат зашто се у право...нема жена да победиш...не се труди напразно...и 35 да си гледал пак она ќе победи...и стварно не се фали толку пошто стварно изгледа дека ништо уствари не гледаш...завршив за денес...јас треба да спијам...а ти гледај си турски серии до сабајле ако сакаш...ама пак ќе те надзборам! :)

Ivance

Активен Член
128
159
43
тоа се 12 часа...една турска епизода е минимум 2 часа...тоа се 6 на ден :) Добра ноќ :)

Последен пат уредено:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Сега Јована ќе лета по скали знаеш дека една личност бутнав по скали девојка ми ја бутнав по скали за тоа
Мене ми се причини дека пишуваше дека таа тебе те бутнала. :haha: Оти си фан на туркиши, де. :406389:
Ај провери за сигурно во меморијата дали добро паметиш. :406389:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Јас ги гледав тие 2 часа секој ден по 1 час и вие сестри Јована и Ивана тука стена форумот само да боцкате.

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
Јас ги гледав тие 2 часа секој ден по 1 час и вие сестри Јована и Ивана тука стена форумот само да боцкате.
Јас колку што гледам ти се напна дека не ти веруваме...јас само дискутирам...на вас мажите се ви е боцкање...не смее чоек ништо да ви каже...одма егото ви се напнува...ама нема везе...не се ни обидувај да ме надзбориш...верувај само си го трошиш времето место да гледаш уште некој серија...дека нели ти си рекордерот :)

Последен пат уредено: