Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Јована и Ивана цело време сакале грешката да ја кажат на статијата не сме ги разбрале.

Агице одлучи се Бајсал е или Бајсаз или Уртчу или Јуртчу :406389:

bajsal.pngbajsal.pngScreenshot_2.pngScreenshot_2.pngView attachment 172

Ivance

Активен Член
128
159
43
Јована и Ивана цело време сакале грешката да ја кажат на статијата не сме ги разбрале.

Агице одлучи се Бајсал е или Бајсаз или Уртчу или Јуртчу :406389:

View attachment 169View attachment 169View attachment 170View attachment 170View attachment 172
Се разбравме конечно. Чак ако гледаме како он се има потпишано треба да е ЈуртЏу. Ама тоа дали е Ч или Џ и на интернет е различно. Може ти подобро знаеш кое е точното. Јас не можам да одгатнам :) Ама како и да, се разбравме :)

Ivance

Активен Член
128
159
43
Yurtcu би требало да е ЈуртЏу а не ЈуртЧу или ЈуртЦу.
Тоа ми беше и дилемата дека на интернет многу почесто со Ч го пишуваат...и официјални страни...ама еве сеа слушнав на ју тјуб на некои вести што има објавено и ЈуртЏу е...а и чим он се има така потпишано сигурно човекот си го знае презимето хаха :)

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Да, да беше YurtÇu ќе беше Јуртчу, вака е Јуртџу.

Beauty

Администратор
49,883
61,901
113
Баш ми е гајле како е.
Таа статија помина пред неколку месеци, сега ќе сум се враќала Бог да чува!

Па и сега да е, освен ти и тие две , никој во земјава нема појма ниту го интерестира како се презивала глумицата.

Ivance

Активен Член
128
159
43
Фазилет ќе биде утре на прославата ? :406389: Не ја видов на промото.

Се буните зошто МРТ давала промоа со откривање на споилери, а што е ова што Сител, Алфа, Канал 5 го прават? Исто, буквално. Затоа се Телма најпрофесионални, далеку од сите останати комерцијални телевизии кои се во трка по рејтинзи, популистички вести, промоа и сл.
А зашто прашуваш? Нели не те интересира? Нели крајот не треба да се знае. Чекај и ќе видиш како што ме учеше цел ден денес :)

Developerv2

Администратор
337
751
93
Држете се до правилата на форумот.

На форумот ТВ Пакет е забрането;

• Tролање, навредување или спамирање на соговорникот по била која основа!

• Навреда, противречење, конфликт со администратор или модератор!

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
:406389::406389::406389:

И оваа е веројатно некаква убавицата хероината.