Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Честит им роденден (официјално 18-ти, но неофицијално 20 и не знам кој) на легендарните, едни и единствени К-15.

Честита им полнолетност.

Од официјалниот Фејсбук профил на К-15.

http://www.facebook.com/k15production

Eighteenth Anniversary - K15 - Macedonian Comedy Show

Ви благодариме на сите за прекрасните честитки за нашето полнолетство, се глеаме скоро со ново.... и то ;)

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Е ова не го даваат во латиноамериканските теленовели, кај нас популарно познати како шпански серии.

Ни Холивуд, ни Телевиса, ни Ацтека, ни Телемундо, ни никој не може да сними филм или ТВ серија или теленовела базирана врз животот и делата на оваа храбра жена која го изгуби животот бидејќи веруваше во закон, ред, мир и правда.

Е ова е вистинска хероина, за разлика измислтените херои од типот на Зоро, бунтовниците, ангелите, матурантите, слатките љубови и ред други измислени херои, како и за разлика од секси мисиците како сега веќе покојната Мис Синалоа 2012, Марија Сузана Флорес, која загина во саботата, 24 ноември 2012, во престрелка помеѓу нарко-бандите и полицијата, во која таа била на страната на нарко-бандите, очигледно убавината им удира во глава на некои луѓе.

На страницата кон која води наредниот линк има слики непрепорачливи за лица под 18 годишна возраст, а статијата е бајаги долга, вреди да ја прочитате, тоа е вистинското Мексико, а не она Мексико од теленовелите.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2238577/Maria-Santos-Gorrostieta-executed-surviving-assassination-attempts.html

'Please spare my little girl': How Mexico's fearless female mayor sacrificed herself to save her daughter's life as she was abducted by drug gang, tortured and executed

• Maria Santos Gorrostieta had been stabbed, beaten and burned
• She defied Mexico's powerful drug gangs, who twice tried to gun her down
• She was kidnapped in broad daylight in front of her terrified daughter
• The former mayor leaves behind three children

Blagojche

Добро-Познат Член
4,280
715
113
Па Мексико е еден од најопасните градови... Таму се најголемите наркодилери и мафии. Кога Мексиканката беше во Прилеп ни кажуваше дека мн е ризично да шеташ по улиците на Мексико. Можеш секој момент да го очекуваш најлошото... Секој момент можеш да биде киднапира, убиен и што уште не...

M@RKO

Добро-Познат Член
18,751
6,113
113
Снегот ни дојде дали ќе се задржи останува да видиме ,само ме интересира како е во другите градови дали врне многу или...?

Најмногу ме нервира тоа што сега Фејсбук и Твитер ќе е преплавен со постови "Снеееег!!" ,ко да не сме виделе ние снег :mhhh:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Ај и форумов да не остани покусо :hehe:

СНЕЕЕЕЕЕЕЕЕГГГГГГГГГГГ :)

Таман си направив план за шетање по околниве градови за цела недела се разврна. Не ми било пишано да шетам неделава

M@RKO

Добро-Познат Член
18,751
6,113
113
и во Среда ќе врне снег ,ама не го сакам јас снегот во градовите ,убав е за во планина

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Нееееееееее... не сакам снег!
:( :( :( :( :( :( :(

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Познато ли му е на некого ова место, во споредба со денешниот идиотизам ???

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Филмот Исправи се Делфина мораат да го гледаат сите кои се нарекуваат себеси Македонци, а особено им препорачувам да посветат внимание на некои сегменти во наредниот клип.

0:33:42
1:10:47
1:28:46
1:33:56

M@RKO

Добро-Познат Член
18,751
6,113
113
Дали некој примети дека јутјуб е сменет во дизајнот ? Мене ми е малку чуден ,на десната страна има доста празен простр

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Ужасен е, мене ми е тој новиот од поодамна, сакам да го сменам ако знае некој како нека каже.

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
Па мене сам ми се смени. Во новиов само ми смета празниот простор што го спомна Марко на десната страна.

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Навистина, ужасно е центриран цел јутјуб. На почетната страна има многу бело од десно, а пак кога гледам видео има многу бело од лево. И тоа што го ставија насловот долу им е промашување.
Знам дека прав секакви тестови за корисност и што уште не, ама не може да игнорираат нешто што сите сметаат дека не е во ред и што е закон во дизајнирањето, а тоа центрирањето.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Beauty напиша:
Па мене сам ми се смени. Во новиов само ми смета празниот простор што го спомна Марко на десната страна.
Па да знам и кај мене сам се смени но кога отворив со Мозила беше пак стариот, а користам Гугл Хром. И да, доколку имаш акаунт многу мразам што го поврзува со gmail, прегрдо изгледа, воопшт не е прегледно, не знам дали има некаква можност да си го вратам стариот и на хромот.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,751
6,113
113
И оние јутјуб канали кој се во партнерство т.е се лиценцирани и имаа сликичка пред копчето Subscribe сега немаат сликичка ,го приметив тоа кога гледав видеа од BackStage ,они пред да се смени дизајнот имаа слика од логото пред копчето Subscribe

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
Заборавив ова. Она што ме нервира кај новиов јутјуб е местото каде што се зголемува звукот. Не се гледа до каде е звукот за да можеш да го зголемиш.