Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Крис

Администратор
4,813
11
38
Боби видеото ми изгледа многу смешно, но ништо не разбирам што зборува будалата.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
@Missy

Missy, те молам имај милостија кон членовите и посетителите на форумов, кога ќе објавуваш изродски содржини, те молам објавувај линкови, не ги објавувај како слики и/или како видео клипови, има членови и посетители на форумов кои го сфаќаат како место за понормални дискусии и понормални содржини кои си го заслужиле местото на форумов, а изродските содржини се реткост на форумов, а јас лично се надевам дека ќе ги снема во целост.

Немој воопшто да се навредиш, те молам, а ако се чувствуваш навредена, уште сега прими го моето извинување.

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
Декстер, да не претера малку? :hehe:

Баш овој дел OФ ТОПИК е за токму вакви изродски содржини.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Знам дека овој дел е оф топик и дека е за изродски содржини, но конкретната фотографија е нешто повеќе од изродска содржина, тоа е одвратен изродски идиотизам. :povraka:

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
DarkShadow напиша:
Chris напиша:
Што е со Гулабицата ало?
Крис такви ги има триста во нашава држава, веќе не се чудни таквите појави што чекорат во Македонија :haha:

Ма пратите ја оваа будала од Словенија која во шумата ја најавува норвешката песна на Евровизија која и била омилена :haha: :haha: музиката од радиото ече :haha: :haha: јас сум на земја :haha:

Оваа мислам дека прави вакви глупости секоја година.
Ако можам да најдам од друга година ќе ставам.

Eve od 2009
http://www.youtube.com/watch?v=D7V2EYYIxpk

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Dexter26 напиша:
@Missy

Missy, те молам имај милостија кон членовите и посетителите на форумов, кога ќе објавуваш изродски содржини, те молам објавувај линкови, не ги објавувај како слики и/или како видео клипови, има членови и посетители на форумов кои го сфаќаат како место за понормални дискусии и понормални содржини кои си го заслужиле местото на форумов, а изродските содржини се реткост на форумов, а јас лично се надевам дека ќе ги снема во целост.

Немој воопшто да се навредиш, те молам, а ако се чувствуваш навредена, уште сега прими го моето извинување.

Не е проблем и не се навредив воопшто. Ја прифаќам забелешката

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Искрено сум против оваквите видеа за кои луѓето си ги прикажуваат своите вистински тажни стории, но оваа некако ме подразмисли за она што се случува во светот. Одвојте 10 минути и дознајте за каква сторија станува збор. :) Навистина не сметам дека бракот и посвојување деца е вистинско решение за луѓето кои се со иста сексуална ориентација, но сепак сум за тоа да не се дискриминираат, таквите дискриминации може да дојдат до вакви стории.

Bibliophile

Член
459
1
18
Јас сметам дека секој има право да сака, без разлика дали е хетеросексуалец или хомосексуалец. Секој има право да избере кого ќе сака и притоа да не биде осуден за тоа. Зошто да дискиминирам? Нивен избор, нивен начин на живот, мене ништо не ми менува. :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,749
6,113
113
^
Eмисијата е хаос мислам дека не се прикажува веќе на тв барем јас така имам читано по интернет ,имаше двајца старци кој најверојатно тие беа водители во таа емисија кој секој пат имаа луди гости ,зборуваа за секс и слични теми

во една емисија еден од старците играше со една девојка на музика ,девојката го натера да се соблече гол по гаќи за по неколку минути целосно да го соблече гол пред камера :haha: :smeenje: фалеше уште секс да имаа во сред емисија

еве го видеото
http://www.youtube.com/watch?v=2vZZ13sDqCk

Blagojche

Добро-Познат Член
4,280
715
113

Дали некој знае, дали сеуште се продава списанево во Македонија ? Не можам да најдам еве скоро еден месец . . . Или го немам погодено местото или нема да го има веќе тука ? ? ?

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Не си го погодил местото, баш вчера додека бев во купувачка наидов на најновиот број од списаниево.

Вообичаено во Македонија секој број од списаниево доцни 1 до 2 месеца, така да, сега во мај 2012 најсигурно го продаваат бројот од април 2012 или од март 2012.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Ќе го пишував истиот одговор од Декстер. Го има и во Прилеп јас купувам скоро редовно. Некаде околу 1ви барај и тоа со закаснување од 2 месеци

M@RKO

Добро-Познат Член
18,749
6,113
113
Го имам видено и во Тетово истово списание ,али јас не сум по вакви серии затоа и не го читам

а и да се надоврзам на она што го пишал Dexter26 дека списанието доцни 1 до 2 месеци ,не само ова списание туку сите од бившиве ју простори доцнат ,јас повеќе купувам српски списанија и го имам тоа приметено