dallavera
Добро-Познат Член
- 3,664
- 4,308
- 113
И Стеф ќе го вработи ко коњушар на конакот.Ќе си купи конак
И Стеф ќе го вработи ко коњушар на конакот.Ќе си купи конак
Не сум сиротиња како ти да имам потреба од ваква работа, фалаИ Стеф ќе го вработи ко коњушар на конакот.
Да, бе ти спиеше на пари. Сега Вучич кажа на Хепи ТВ.Не сум сиротиња како ти да имам потреба од ваква работа, фала
И кај мене е така вечерва.Цел ден имам проблеми со мој ДДВ неможам да скенирам сметки. Нема конекција до УЈП цел ден тоа ми кажува.
Некој друг да не се соочил со овј проблем?
Јас успеав да скенирам некои, ама имам уште. Додека не ги скенирам сите што ги имам нема откажување за пари се работиИ кај мене е така вечерва.
Сметката ја чувам па ќе пробам утре или покасно пак.
Дај линк, гледам само ок коментари и паѓање во трансОдете и на профил на ФБ, лом ја направиле нашиве хахахахаххаа
Кои наши?Одете и на профил на ФБ, лом ја направиле нашиве хахахахаххаа
Па на последната слика последните коментари.Дај линк, гледам само ок коментари и паѓање во транс
Веројатно и ние сме некои лажни Срби, а всушност сме БугариМК де, што имаат врска Србите со нашиот конфликт со Бугарите
Па српска пеачка е , не е македонска. Што ги боли македонците таквото за српска пеачка. Нека си пее за кого сака . Ајде за македонски пеач/ка да се работи ок да се бунат, ама за српска пеачка дека пее на бугарско девојчеМК де, што имаат врска Србите со нашиот конфликт со Бугарите
Пардон?Значи дефинитивно се купуваат тв антени и тв приемници по интернет. Најмногу тоа се купува