Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ок вие само шегувајте се и смејте си се. Нородот гледа што поефтино да поминува и што ако е старо сум купувал на старо и ми вршело работа

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
Ок вие само шегувајте се и смејте си се. Нородот гледа што поефтино да поминува и што ако е старо сум купувал на старо и ми вршело работа
Ама кому може тв антена да врши работа, тоа не сфаќам :406389: ај другото и некако, но тв антена???

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ама кому може тв антена да врши работа, тоа не сфаќам :406389: ај другото и некако, но тв антена???
Може некој има бум тв од а1 операторот и му треба антена. Може некој си има викендичка и сака само македонските канали да ги фаќа таму

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Не постои таков, јас не знам дали има куќа каде постои антена. Нема тоа, не.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
Може некој има бум тв од а1 операторот и му треба антена. Може некој си има викендичка и сака само македонските канали да ги фаќа таму
Ок, ама има 5-6 години (можеби и повеќе од тоа) како дигитализацијата заврши. Зошто на некој во 2022, по толку години ќе му текне да купува тв антена и тоа баш твојата? :406389:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ок, ама има 5-6 години (можеби и повеќе од тоа) како дигитализацијата заврши. Зошто на некој во 2022, по толку години ќе му текне да купува тв антена и тоа баш твојата? :406389:
Ете некому му требало и си ја купи мојата антена , а вие продолжете да си се смеете

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ок де, немој одма да си на крај срца. Смеењето не е лошо.
Ние од форумот сме како децата од Семејството.
Харика,Омер, Кадир,Асие, Ајбиге, Олџај :406389::406389:

Кој ли да бидам јас Харика ли или Толга :hehe::hehe::hehe::hehe:

Some Special

Добро-Познат Член
15,182
21,626
113
Кај нас операторите нудат пример максимум 2 ТВ приклучоци, а некој дома има пример 4 телевизори, и на другите ако му треба телевизија, ќе треба да приклучи антена. Не мора да значи надворешна антена, може да станува збор и за внатрешна. И на крај краева може да се добие сигнал и без антена. :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Ете некому му требало и си ја купи мојата антена , а вие продолжете да си се смеете
:406389:

Шала на страна, ако веќе не ти требало нема тука лошо во тоа да си продадеш веќе користени работи ако се во добра состојба.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
Кај нас операторите нудат пример максимум 2 ТВ приклучоци, а некој дома има пример 4 телевизори, и на другите ако му треба телевизија, ќе треба да приклучи антена. Не мора да значи надворешна антена, може да станува збор и за внатрешна. И на крај краева може да се добие сигнал и без антена. :haha:
Ама ова е гарант онаа класична надворешна :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Стварно нема лошо во тоа што си продаваш хард дискови, антени, ресивери.. секако ако се во добра состојба зошто да не. Не може секој да си купи секогаш на ново, вака по намалена цена ќе си купи. Единствено разлика е што веќе користено и нема гаранција ако ти се расипе.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Стварно нема лошо во тоа што си продаваш хард дискови, антени, ресивери.. секако ако се во добра состојба зошто да не. Не може секој да си купи секогаш на ново, вака по намалена цена ќе си купи. Единствено разлика е што веќе користено и нема гаранција ако ти се расипе.
Зашто да ми стои да ми фаќа прашина што не го користам или што не ми се допаѓа веќе. Затоа ќе продавам ако можам да продадам. Ем ќе се спасам од тоа што не ми треба и не го сакам, ем парички, а некому ќе му биде од корист кој неможе на ново да си купи