Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Можно е и ја да сум го закачил короништево одвратно. Имам умор, температура, па кажете ми тие што прележавте што пиевте за температурата и повремената кашлица?

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Можно е и ја да сум го закачил короништево одвратно. Имам умор, температура, па кажете ми тие што прележавте што пиевте за температурата и повремената кашлица?
Парацетамол е стандард за температура, земи витамини, за кашлица обично сируп пијам (конкретно за короната заборавив кој ми го припишаа).

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Па Фајзер нели цело време се даваат со поминат рок, демек Фајзер така кажува, ма немој. Неколку месеци трошат од тие со поминат рок.

Ништо од антибиотици и парацетамоли.
Мене страшно топ ми помогнаа :
- капсули Viranto за возрасни (две на ден, пиев додека не потрошив за да ми се исплатат парите)
- кесички Висуид за растварање
- Ункадеп - за искашлување (кесички, мислам седум исто земав)
- INMUPEC DeFEnS шишенца, едно е 45 ден (онака го земав, и мислам ми помогна, за имунитет и кашлица, седум дена пиев по едно)

Ништо друго не пиев, нормално не давам пари за Зегин да си го полни џебот. Ова беше и повеќе од доволно.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Добро кај овие нема да има трубачи, пикање пари во трубата, пукање во јаболко, веење знаме, глумење мафија.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Абе кратко ќе видиме само пренос папарацо стил. Нема тоа Ражнатовиќ стил снимање цели протоколи пред камери.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,248
113
Не е ова типично мафијашко срање, кужиш?
Дали е или не типично мафијашко срање, крајно е небитно, тука можеше и Пријовиќка и нејзината свадба да стои, секако е кринџ да се пренесува лајв по медиумите на некоја свадба и да се од тоа прави невиден спектакл. И тоа свадбата на факинг Петар Грашо и ќерката на Тончи Хуљич.