Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Ете Мави гледаш ќерко дека има купци и за употребувана роба. Еден од двата ресивери што ги продавам во понеделник ќе одпатува кај друг сопственик

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Не постои таков, јас не знам дали има куќа каде постои антена. Нема тоа, не.
Леле, ќути. Трауми имам до пред 5 6 години дури имав boomtv. Во најголемите горештини, на таван качен под ќерамиди. Па оздола викај: "Сток, стој, не мрдај." Дури сум се тргнал пак се расипало. Такво нешто во моја куќа, поќе не! Кабел си е кабел!

Steff

Добро-Познат Член
33,697
45,248
113
Леле, ќути. Трауми имам до пред 5 6 години дури имав boomtv. Во најголемите горештини, на таван качен под ќерамиди. Па оздола викај: "Сток, стој, не мрдај." Дури сум се тргнал пак се расипало. Такво нешто во моја куќа, поќе не! Кабел си е кабел!

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Мавиш. Срце мое ти само смеј се и шегувај се на тоа што продавам упоребувани работи. Ете тв антената прва замина, по ннего еден телефон и ресиверот ќе летне. Ати убавице злато мое само смеј се

Beauty

Администратор
49,894
61,916
113
Па земи и теписи и лажици употребувани, продавај.

Beauty

Администратор
49,894
61,916
113
Оздравев, сега идам во европска Србија да направам тест за секој случај.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Отиде уште една тв антена кај друг спопственик
Првата беше собна антена , а другата беше надворешна антена без адаптер за струја и антенски кабел .

Steff

Добро-Познат Член
33,697
45,248
113
Отиде уште една тв антена кај друг спопственик
Првата беше собна антена , а другата беше надворешна антена без адаптер за струја и антенски кабел .
А зошто има потреба од вакви известувања? :406389: