Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Ете Мави гледаш ќерко дека има купци и за употребувана роба. Еден од двата ресивери што ги продавам во понеделник ќе одпатува кај друг сопственик
Леле, ќути. Трауми имам до пред 5 6 години дури имав boomtv. Во најголемите горештини, на таван качен под ќерамиди. Па оздола викај: "Сток, стој, не мрдај." Дури сум се тргнал пак се расипало. Такво нешто во моја куќа, поќе не! Кабел си е кабел!Не постои таков, јас не знам дали има куќа каде постои антена. Нема тоа, не.
Леле, ќути. Трауми имам до пред 5 6 години дури имав boomtv. Во најголемите горештини, на таван качен под ќерамиди. Па оздола викај: "Сток, стој, не мрдај." Дури сум се тргнал пак се расипало. Такво нешто во моја куќа, поќе не! Кабел си е кабел!
Не трескај глупости ти се молам.Не постои таков, јас не знам дали има куќа каде постои антена. Нема тоа, не.
Ете го купецот.Не трескај глупости ти се молам.
Не трескај глупости, кубанита, иди таму оздравувај.Ете го купецот.
И ти забегана ко Бојаџи.Оздравев, сега идам во европска Србија да направам тест за секој случај.
А зошто има потреба од вакви известувања?Отиде уште една тв антена кај друг спопственик
Првата беше собна антена , а другата беше надворешна антена без адаптер за струја и антенски кабел .
Има известувања затоа што се шегувате за тв антена и си мислите дека нема да купуваат. Ама ете отидоа и двете бај бајА зошто има потреба од вакви известувања?
И?Ама ете отидоа и двете бај бај
И новцики си добив за антените.
И?И новцики си добив за антените.
Ќе си купи конак