Aslan Turkey
Добро-Познат Член
- 4,249
- 1,736
- 113
Ок вие само шегувајте се и смејте си се. Нородот гледа што поефтино да поминува и што ако е старо сум купувал на старо и ми вршело работа
Ама кому може тв антена да врши работа, тоа не сфаќам ај другото и некако, но тв антена???Ок вие само шегувајте се и смејте си се. Нородот гледа што поефтино да поминува и што ако е старо сум купувал на старо и ми вршело работа
Може некој има бум тв од а1 операторот и му треба антена. Може некој си има викендичка и сака само македонските канали да ги фаќа тамуАма кому може тв антена да врши работа, тоа не сфаќам ај другото и некако, но тв антена???
Ок, ама има 5-6 години (можеби и повеќе од тоа) како дигитализацијата заврши. Зошто на некој во 2022, по толку години ќе му текне да купува тв антена и тоа баш твојата?Може некој има бум тв од а1 операторот и му треба антена. Може некој си има викендичка и сака само македонските канали да ги фаќа таму
УрламмммммммммОк, ама има 5-6 години (можеби и повеќе од тоа) како дигитализацијата заврши. Зошто на некој во 2022, по толку години ќе му текне да купува тв антена и тоа баш твојата?
Ете некому му требало и си ја купи мојата антена , а вие продолжете да си се смеетеОк, ама има 5-6 години (можеби и повеќе од тоа) како дигитализацијата заврши. Зошто на некој во 2022, по толку години ќе му текне да купува тв антена и тоа баш твојата?
Ок де, немој одма да си на крај срца. Смеењето не е лошо.Ете некому му требало и си ја купи мојата антена , а вие продолжете да си се смеете
Ние од форумот сме како децата од Семејството.Ок де, немој одма да си на крај срца. Смеењето не е лошо.
Пардон?Ние од форумот сме како децата од Семејството.
Харика,Омер, Кадир,Асие, Ајбиге, Олџај
Ете некому му требало и си ја купи мојата антена , а вие продолжете да си се смеете
Ама ова е гарант онаа класична надворешнаКај нас операторите нудат пример максимум 2 ТВ приклучоци, а некој дома има пример 4 телевизори, и на другите ако му треба телевизија, ќе треба да приклучи антена. Не мора да значи надворешна антена, може да станува збор и за внатрешна. И на крај краева може да се добие сигнал и без антена.
Ти си АјбигеКои се овие црни деца
Урламмммм
Ти си ХарикаПардон?
Леле и мене ми текна на нешто слично
Како на Риска.Ама ова е гарант онаа класична надворешна
Супер штом откупуваш јас имам старо железо. Ако си заинтересиран бујрум
Зашто да ми стои да ми фаќа прашина што не го користам или што не ми се допаѓа веќе. Затоа ќе продавам ако можам да продадам. Ем ќе се спасам од тоа што не ми треба и не го сакам, ем парички, а некому ќе му биде од корист кој неможе на ново да си купиСтварно нема лошо во тоа што си продаваш хард дискови, антени, ресивери.. секако ако се во добра состојба зошто да не. Не може секој да си купи секогаш на ново, вака по намалена цена ќе си купи. Единствено разлика е што веќе користено и нема гаранција ако ти се расипе.