Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Едвај чекам да се развие Google+ и да го откачам Facebook.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Мислиш дека ќе успеат да ги преземат корисниците? Тешко...

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Секако не за брзо време, ама ако доволно инвестираат во него, се' е можно.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Вие се регистриравте на плусов?
Мене ми се малку конфузни поканите.Ај ако сака некој нека објасни, овие на Кајгана не ги бива за објаснување.:haha:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Chris напиша:
Фејсбук лансираше видео чет и групни разговори, дали тоа тие веќе се плашат од конкуренција?
Одамна го најавија тоа. Денес го пробав, изгледа многу попрактично од Скајп. :mhhh:

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Да не знае некој што снима Милчо Манчевски во моментов, бидејки веќе неколку дена кај мене во Порта Влае снима нешто со огромна актерска и техничка екипа.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
LucasScott напиша:
Да не знае некој што снима Милчо Манчевски во моментов, бидејки веќе неколку дена кај мене во Порта Влае снима нешто со огромна актерска и техничка екипа.
Колку што знам нема започнато да снима нов филм. Можеби некоја реклама снима. Иначе последно што најави е пак проект сличен на Мајки со работен наслов "Sunshine".

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Сум приметил на Демотивација.мк се што е поврзано со ТВ, ставаат слики од ТВ Пакет, тоа е добра бесплатна рекламација :hmm:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Досадни се демотивациите за шпанските серии, ги има премногу веќе.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Ај некој што има гугл земја,ако не го мрзи да ми даде координати од таа школката или како и да е, што се наоѓа во паркот.Фала. :D