DarkAngel
Активен Член
- 2,861
- 1
- 38
Phillip напиша:
Phillip напиша:
5 само за споменикот, а заедно со фонтаната 9 милиони евра.Ana-Marija напиша:И колку пари се „фрлени“ за ова чудо?
Абе уживај, да беа само толку можеби и немавме да бидеме во толкава криза.Phillip напиша:5 само за споменикот, а заедно со фонтаната 9 милиони евра.
Затоа што Скопје 2014 е побивање на целиот план за тоа што Скопје требало да биде.22a напиша:не ми е јасно зашто не го сакате спомеников, и целиот проект 2014 ?!
Мене баш ми се допаѓа, и конечно Скопјето ќе заличи на нешто, плус нека има и за другите градови вакви проекти, да заличиме на држава со метрополи.
Потполно се согласувам.Burrows напиша:Затоа што Скопје 2014 е побивање на целиот план за тоа што Скопје требало да биде.
Со ова Скопје ќе заличи само на каша-попара, на ништо повеќе.
Незнаев каде да го ставам.„Најголем дел од македонските музички ѕвезди од забавната и од фолк-сцената ќе бидат вклучени во предизборните кампањи на ВМРО-ДПМНЕ. За оваа партија ќе пеат евровизискиот претставник Влатко Илиевски, Каролина Гочева, Елена Ристеска, Ламбе Алабаковски, Владо Јаневски, Гоце Арнаудов, Миле Кузмановски, Сузана Спасовска и Блага Петреска. Надвор од митинзите, за помали настапи (ВП-клубови) се задолжени Слаткаристика и Тони Зен. Во пејачката екипа се и Елвир Мекиќ и Јован Јованов. До изборот на овие изведувачи, како што дознаваме, се дошло со помош на анкета направена меѓу граѓаните за популарноста на пејачите. Најплатени од нив се Каролина Гочева, Владо Јаневски, Влатко Илиевски и Гоце Арнаудов.„