Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Крис

Администратор
4,813
11
38
Wow, ова дури страшно делува. Инаку не го разбирам смајлито на членот над мене...

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Ко може лејди Гага за спотот на Јудас да фрли 10 милони долари, ондах ние можеме за споменик на Александар , богата е нашата земја.:haha:

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
не ми е јасно зашто не го сакате спомеников, и целиот проект 2014 ?!
Мене баш ми се допаѓа, и конечно Скопјето ќе заличи на нешто, плус нека има и за другите градови вакви проекти, да заличиме на држава со метрополи.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Мене лично некои делови од проектот од кои има и корист ( културна или било каква) значи театри, кина кај што можи и луѓе да се вработат ми се допаѓаат ама на секој чекор споменици да нема место кај да поминат луѓе, тоа е претерано. Плус од финансиски аспект, за да се плаќа овој проект владата многу работи скрати кои на луѓе му беа од помош за здравствени потреби.
Сега јас сум од друг град и не можам многу за Скопје да кажувам можеби 5-6 пати годишно сум таму и дел од тоа ќе видам.

Ама еве за Прилеп ок има мал милион паркови и детски игралишта направено ама од друг аспект за млади нема ни кино ( исклучок по некој во Домот на културата 1-2пати годишно), после на пример куглана или некој друг таков позабавен објект, а за помали деца да не споменувам освен игротеки за родендени други забавни работи нема. Единствено театарските игри се во лето некои 10тина дена и Пиво-фест 4 дена и толку. Го заборавив и карневалот за Прочка кој го сметаат неколку дена ама главното случување трае неколку часа

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Абе да не знае некој сајт за тоа што светски ден е тој ден. На пример: 8 Март= Светски ден на жената, и така за сите денови. Ај ако знае некој нека пише линкот.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
22a напиша:
не ми е јасно зашто не го сакате спомеников, и целиот проект 2014 ?!
Мене баш ми се допаѓа, и конечно Скопјето ќе заличи на нешто, плус нека има и за другите градови вакви проекти, да заличиме на држава со метрополи.
Затоа што Скопје 2014 е побивање на целиот план за тоа што Скопје требало да биде.
Со ова Скопје ќе заличи само на каша-попара, на ништо повеќе.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Burrows напиша:
Затоа што Скопје 2014 е побивање на целиот план за тоа што Скопје требало да биде.
Со ова Скопје ќе заличи само на каша-попара, на ништо повеќе.
Потполно се согласувам.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
http://www.tocka.com.mk/index20.php?ID=40508

Текстов ( насловот ) е :off: Боки го менува полот --- станува маж :haha:

А што беше до сега??? Можи не изгледа така ама тој си е роден како маж и не гледам јас менување на пол освен на стајлинг

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
„Најголем дел од македонските музички ѕвезди од забавната и од фолк-сцената ќе бидат вклучени во предизборните кампањи на ВМРО-ДПМНЕ. За оваа партија ќе пеат евровизискиот претставник Влатко Илиевски, Каролина Гочева, Елена Ристеска, Ламбе Алабаковски, Владо Јаневски, Гоце Арнаудов, Миле Кузмановски, Сузана Спасовска и Блага Петреска. Надвор од митинзите, за помали настапи (ВП-клубови) се задолжени Слаткаристика и Тони Зен. Во пејачката екипа се и Елвир Мекиќ и Јован Јованов. До изборот на овие изведувачи, како што дознаваме, се дошло со помош на анкета направена меѓу граѓаните за популарноста на пејачите. Најплатени од нив се Каролина Гочева, Владо Јаневски, Влатко Илиевски и Гоце Арнаудов.„
Незнаев каде да го ставам.
Ламбе, Елена, Каролина!?
Навистина ме изненадија, никогаш не би помислил дека тие би пееле за која и да било политичка партија.

п.с Се прашувам што останало на СДСМ.:haha:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
На Ламбе и Елена не им е првпат да пејат за ВМРО-ДПМНЕ, ама КАРОЛИНА?! Па Авалонци до пред некое време се фалеа со фактот што Каролина ниту еднаш нема пеено за политичка кампања. Се надевам дека ова се само шпекулации.

Инаку за СДСМ неколку избори по ред пејат Дани, Александра Пилева, Кристина Арнаудова, Бени, Александар Митевски, Виолета Томовска и др.

P.S. Од каде е веста?

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Не е важно кој ќе пее на изборите. Пејачите секако дека ќе пеат за партиите за да лапнат голем хонорар. Впрочем, нашиве пејачи и од тоа живеат. Важно е што ќе понудат партиите, каков кадровски потенцијал имаат, и што можат да остварат од тоа што ќе го ветат.

Beauty

Администратор
49,870
61,869
113
Вчера на Ексклузив кажаа нешто друго. Нешто се совпаѓа нешто не со Дневник. ВМРО планира да потроши 100.000 евра за пејачите, најпопуларните ќе добиеле 20.000 евра. Како фрлаат пари на ова?

Каролина е сигурна за ВМРО и според Дневник и според Екслузив.
За Елена и Ламбе не се знаело, според Ексклузив. Во Дневник ги пишува.
Слаткар според Дневик и Ексклузив ќе пее на помалите настапи.
Останативе спомнати за ВМРО не ги кажаа на Ексклузив.

Влатко Илиевски според Дневник ќе пее за ВМРО, според Ексклузив за партијата на Љубе Бошковски.
Во СДСМ ќе пееле истите од лани.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Јас сеуште сакам да верувам дека тоа за Каролина е шпекулација.
ЕДИТ: Инсајдерот 'karamanot' од Кајгана индиректно потврди за Каролина и вели дека договорот тежел 50.000 евра!

Крис

Администратор
4,813
11
38
Што се случило во Кавадарци, попречен е некој погреб сега гледав на Вести. Хаос!