Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Крис

Администратор
4,813
11
38
Слушнавте за сообраќајката со еден од новите автобуси што се случила во Карпош 4?

Крис

Администратор
4,813
11
38
Му откажале кочниците на автобусот, дознав преку Фејсбук.

Na novite avtobusi t.e avtobus mu otkazaa kocnicte vo karpos 4 ,napravena e golema soobrakajka,nekolku avtomobili udreni...uzas!

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
А кога било тоа напишано? Сега пребарував и никаде не пишува ништо, ама ако се случило е стварно страшно. :sto zboris:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Пред три часа, статусот е преполн со накурчени СДСМ-овци, гнасно е да се читаат тие коментари...

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Статусов сега го прочитав и одличен е

Кога бев дете, немав Facebook, WiFi... Имав топка и јаже... Играв под вечерните светлa, а играчки ми беа гранчиња, песокот, лисјата... Ако не го јадев она што мајка ми го зготвила, не јадев воопшто... Не смеев да кажам "НЕ" на моите родители... Животот беше тежок, но беше живот! И јас преживеав!
Поставете го ова на вашиот ѕид ако ви се допаѓа начинот на кој сте одгледани и ако сте јаделе ајвар со сирење играјки си.
:haha: Посебно последниот дел... Одлично за потсетување

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Ајде дојдете на претставата „Ромео и Јулија - Скопска шема“ во МКЦ (Младински Културен Центар) !!! Една влезница (карта) е 100 денари. Собраната сума ќе оди во добротворна цел, т.е. за семејството на прерано починатиот Мухамед Али Јашари.
Во претставата ќе учествуваат мои соученици, т.е. средношколците од СГГУ на ГС „Здравко Цветковски“ !!! Претставата е со почеток во 20:00 часот. Па повелете !!!
Да им помогнеме на семејството Јашари !!!

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Да знаете само нашата гимназија каква супер претстава има. Се вика "Авганистанка" и за две недели се даваше четири пати во Куманово, веројатно ќе дојде и во Скопје понатаму :se poklonuva:: Инаку спремаме и уште една феноменална претстава.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
:se poklonuva:::se poklonuva:: Секоја чест, дефинитивно Џенис е лик кој требаше да се обележи. Фантастична глума добро склопена во целата приказна за Пријателите. Па тоа смеењето еден период ни беше хит да ја имитираме у друштво. Дефинитивно им даде шмек на пријатели. Покрај неа така од споредни ликови закон ми беа и Урсула ( која ја глумеше Лиза Кудроу) лудници беше, цимерот на Чендлер кој се појави во 2-3 епизоди, Том Селек исто беше добар... Ех колку ми недостигаат нови епизоди од Пријатели али заврши јбг

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Ја обожавав! Едвај чекам да се појави сега во во овие епизоди на Б92! Секој ден си ги гледам :ehh:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Ја имаше пред некој ден кога Чендлер и раскинуваше. Од тогаш немам гледано

Thiago Bedoya Aguero

Нов Член
430
0
0
хаха баш на англиски учевме за пријатели .. и настваничката кога почнува да предава: Сите ја имате гледано ... :rolleye:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Thiago Bedoya Aguero напиша:
хаха баш на англиски учевме за пријатели .. и настваничката кога почнува да предава: Сите ја имате гледано ... :rolleye:
ја учевте песната нели? ехх кога и ја ја учев таа песна памтам бев Осмо одделение:) текстот беше со недовршени реченици па ги баравме зборовите што фалат со слушање на песната

Крис

Администратор
4,813
11
38
Леле душички, каде ја најдовте таа книга со недовршена песна, во отпад?