Unfaithful
Нов Член
- 132
- 0
- 0
Со некои професори не може да се излезе на крај Стрикно еден пример,имаме професорка која што важи за најдобра помеѓу учениците.Не дека е кој знае колку квалитетен професор,меѓутоа со повеќето,поточно скоро со сите е слаткоречива,фина и спремна да излезе во пресрет.Меѓутоа јас сум изгледа исклучок,од некои за мене несватливи причини сум и антипатичен,иако не сум проблематичен,а успехот ми е повеќе од солиден.Не дека со мене е строга,знаеме и фино да си направиме муабет,меѓутоа кога се работи за оцена,навистина сум оштетен.На пример додека повеќето бираат лекција по своја желба,и за читање од учебник им става пет,моите зададени и добро одговорени лекција ми ги оцени со 3,со изговор дека сум учел на час,и помеѓу часови,иако не знам што е толку важно каде учам кога тоа што го учам е научено.Вистина е дека дома не фаќам книга,но нема ниту потреба,доволно е да ја прочитам лекцијата еднаш и тоа е тоа.Од друга страна пак ми е сеедно,не ги сваќам оцените пристрасно како некогаш,меѓутоа ете,се случува некогаш да бидам изиритиран од некоја неправедна постапка на некој професор.