Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Бог да го прости детето. Обезбедување кај нас...демек они не смеат да реагираат во тепачки,туку само да повикат полиција (која стига у рок од 6саати). Срамота бре,од глупости до што дошло...
Кој знае како дознале родителите на детето..А и па младите ств претеруваат со тие тепачки меѓу школи,нации,навивачки и сл глупости.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Знам за кого се работи. Дечкото што е во критична состојба имал проблеми со дрогата, па должел пари на тие дилерите и затоа така завршил.

Losteech

Администратор
663
0
0
DarkAngel напиша:
Знам за кого се работи. Дечкото што е во критична состојба имал проблеми со дрогата, па должел пари на тие дилерите и затоа така завршил.
Дилери на 16 години? Алал да им е...

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Е не е за тоа, имам сознанија дека нешто со девојка имаат врска, во понеделник ќе зборуваме со класната гарант. Сум имал среќа што сум бил прва смена, а не втора.

Rebellious angel

Член
691
1
16
DarkAngel напиша:
Не знам од каде ти е информацијава, ама не е точна.

А, не е поврзано ни со девојка.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Rebellious angel напиша:
Не знам од каде ти е информацијава, ама не е точна.

А, не е поврзано ни со девојка.
Значи зад убиството стои проблем со шамар пред девојка. И ако некој знае вака најдобро, мислам дека тоа сум јас, од проста причина оти учам у ГУЦ, и денеска само за тоа зборевме сите, па дури и книга за жалост има отворено. И да најмило ми е што ги фатиле двајцата, иначе убиецот и соубиецот изгледа биле вондредни ученици кај нас во ГУЦ, така ни кажа Хитлер (по англиски професорот)

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Не ми се верува, на сајтот на on.net.mk има реклама од VIP ???
Нели е малку чудно, кога знаеме дека Оннет е на ONE ???
Иначе рекламата е како плаетата врти, и стои текст прв пат во МК ...

Losteech

Администратор
663
0
0
22a напиша:
Не ми се верува, на сајтот на on.net.mk има реклама од VIP ???
Нели е малку чудно, кога знаеме дека Оннет е на ONE ???
Иначе рекламата е како плаетата врти, и стои текст прв пат во МК ...
Капитализам... светско чудо број 1. :haha:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Не е чудно, цело време се рекламира Вип на Он.Нет.
Во приоритетната листа кај „Маркетинг“ на Он.Нет ги има и T-Mobile, иако тие не се рекламираат откако Телеком Словенија го купи Cosmofon.

Rebellious angel

Член
691
1
16
22a напиша:
Значи зад убиството стои проблем со шамар пред девојка. И ако некој знае вака најдобро, мислам дека тоа сум јас, од проста причина оти учам у ГУЦ, и денеска само за тоа зборевме сите.
Изгледа не прочита претходно, повредениот е син на најдобриот другар на татко ми, т.ш. мислам дека јас знам најдобро. Не знам што точно ви кажале во школо, ама сигурно не ви ја раскажале целата приказна. Ама, ајде, да не навлегувам во тоа. :)

22a напиша:
И да најмило ми е што ги фатиле двајцата, иначе убиецот и соубиецот изгледа биле вондредни ученици кај нас во ГУЦ.
Да, и јас така слушнав.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Случајно приметив дека сум стигнал до 999-ти пост, па еве ќе си го „прославам“ 1000-тиот со овој пост, тука во Chat. :haha:

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
"ДВОКАТЕН АВТОБУС ВО СКОПЈЕ" - Од денес во сообраќај првиот двокатен автобус.

Од утре, во градскиот превоз, редовно ќе сообраќаат 17 нови нископодни автобуси, а граѓаните конечно ќе можат да се повозат и со првиот двокатен автобус.

Автобусите ќе бидат пуштени од паркингот пред спортскиот центар “Борис Трајковски“, денеска во 12 часот.

Од државниот буџет на Република Македонија, Министерството за Транспорт и Врски одвои 43 милиони евра за 84 обични и 202 двокатни автобуси.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Овие новиве ЛАЗ-ови се многу непрактични. Многу помалку места за седење и стоење отколку во старите автобуси. Пишува напред вкупен капацитет 100, а места за седење 31. Што значи треба да можат да стојат 69 патника. Внатре веќе со 40-тина луѓе што стојат сите се наредени како сардини.

Плус имаат автоматски менувач, а возачиве уште немаат поим очигледно како да се справат со тоа. Еднаш се случи да мораше нагло да закочи автобусот кога се возев, настана хаос внатре, Испопаѓаа луѓе, се испокршија пластичните рачки (!).

Тие новите автобуси (т.е. ги имале откупено на старо, но сепак се новина за нас) на приватниците се многу, многу подобри.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Burrows напиша:
Овие новиве ЛАЗ-ови се многу непрактични. Многу помалку места за седење и стоење отколку во старите автобуси. Пишува напред вкупен капацитет 100, а места за седење 31. Што значи треба да можат да стојат 69 патника. Внатре веќе со 40-тина луѓе што стојат сите се наредени како сардини.

Плус имаат автоматски менувач, а возачиве уште немаат поим очигледно како да се справат со тоа. Еднаш се случи да мораше нагло да закочи автобусот кога се возев, настана хаос внатре, Испопаѓаа луѓе, се испокршија пластичните рачки (!).

Тие новите автобуси (т.е. ги имале откупено на старо, но сепак се новина за нас) на приватниците се многу, многу подобри.
Се согласувам потполно со тебе, кога се возам со лазовиве мислам дека ќе повратам во секој момент. Додека во новите приватни не е толку лошо, изгледа луѓето знаат да возат. Иначе најдобри автобуси на ЈСП се овие Саносите с215 мислам дека се викаа.

ilce

Нов Член
192
0
0
незнаев каде да ја поставам оваа вест па затоа че пишам овде
на Шакира и го украле прстенот на настап во Мексико:406389::hehe:
:off:

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Луѓе, денеска на географија професорката ја извади една што учи со мене да ја испраша. Таа глупата на табла одговори дека Сахара е рамнина, а Мон Бланг е остров. Одговараше што одговараше, според мене би заслужила евај 2 на нејзините глупости (имаше уште но касно ми текна да ги запишам) и професорката во дневник и стави, ни помалку ни повеќе 4. ДА 4 !!! Дури уште неможам да се свестам, а верувам и другите од класот дека таа доби 4 за нејзините глупости. Па затоа решив за нареден час да одговарам и да кажам дека Европа е океан, а Египет најголема земја во Европа !!! Можеби 5 ќе добијам :off:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
:haha::haha:

Вакви работи се случуваат секаде. И мене не ми било сеисто кога јас ќе учам и ќе се јавам доброволец, а некој збор нема да изусти и ќе добие 5ка. Ама немаат сите привилегии... Така да chill out... Не вреди за вакви работи да се нервираш. И јас го правев истото ама тоа е. Со време на се ќе се навикниш