Мобилни оператори

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
20,490
7,527
113

Beauty

Администратор
53,030
67,304
113
Тек идна година? И тоа тек во еден град хахаха
Нека одберат Македонски брод ете таман, со 100 жители.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,490
7,527
113
Тек идна година? И тоа тек во еден град хахаха
Нека одберат Македонски брод ете таман, со 100 жители.
A што мислиш лего коцки се и ете до крајов на годинава ќе стават своја мрежа базни станици и што и да треба така брзо секаде во сите градови. Плус во ваква држава се оди поспоро.

Beauty

Администратор
53,030
67,304
113
A што мислиш лего коцки се и ете до крајов на годинава ќе стават своја мрежа базни станици така брзо секаде.
Не зборам за нив, немам замерка за нивната работа, не ја ни познавам, но муабетот ми е контра оваа владина пропаганда да не трупаат со непотребни информации буквално секој ден од јутра до сутра. Пр ова, што ќе биде 2027-2028 хахаха

Плус во ваква држава се оди поспоро.
Не ме потсетувај, ние полека но сигурно одиме. Затоа сме некаде крај на 90ти - почеток на 2000. Добро е бар што влегуваме во новиот милениум, ако ништо друго.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,490
7,527
113
Jaс луѓе сепак решив да ги откачам Телеком и да се префрлам во А1. Телеком немале техничка можност за кабел да се донесе во мој стан. И потоа ништо не завршив со нив.

Телеком повеќе ми одговараше за телевизија повеќе канали ама решивме да намалиме сметка. Плус сега роденденскава понуда даваат поголем буџет во А1.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,490
7,527
113
Епа нели Телеком поише ти одговарал за тв хахаха
Сега испадна Небитно, на нет ќе си гледам
За мене јас може и да се снајдам преку интернет.

За татко ми секако и повеќе одговараше Телеком ама на А1 ги има спортските, РТС има, Star филмските ги има. Единствено нема Nova S, N1, Superstar, Newsmax Balkans и уште некој канали но барем ќе се добие оптички и ќе се намали сметка.

Во квалитет на слика Телеком се подобри и немаат дупли канали а А1 има некој и во SD и во HD како што е пример Arena Sport или Канал 5. Не знам зошто кај нив е така.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,490
7,527
113
Топ ко така. Правилна одлука да ги откачиш Телеком со нивниот мизерен интернет.
Да ми пуштеа оптички може и ќе останев на Телеком. Ама секако многу плаќав зошто во Телеком мојте имаа тој поскапиот пакет со скоро све од канали.