Мобилни оператори

• Автор на оваа тема Burrows
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
20,508
7,554
113

Beauty

Администратор
53,050
67,339
113
Тек идна година? И тоа тек во еден град хахаха
Нека одберат Македонски брод ете таман, со 100 жители.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,508
7,554
113
Тек идна година? И тоа тек во еден град хахаха
Нека одберат Македонски брод ете таман, со 100 жители.
A што мислиш лего коцки се и ете до крајов на годинава ќе стават своја мрежа базни станици и што и да треба така брзо секаде во сите градови. Плус во ваква држава се оди поспоро.

Beauty

Администратор
53,050
67,339
113
A што мислиш лего коцки се и ете до крајов на годинава ќе стават своја мрежа базни станици така брзо секаде.
Не зборам за нив, немам замерка за нивната работа, не ја ни познавам, но муабетот ми е контра оваа владина пропаганда да не трупаат со непотребни информации буквално секој ден од јутра до сутра. Пр ова, што ќе биде 2027-2028 хахаха

Плус во ваква држава се оди поспоро.
Не ме потсетувај, ние полека но сигурно одиме. Затоа сме некаде крај на 90ти - почеток на 2000. Добро е бар што влегуваме во новиот милениум, ако ништо друго.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,508
7,554
113
Jaс луѓе сепак решив да ги откачам Телеком и да се префрлам во А1. Телеком немале техничка можност за кабел да се донесе во мој стан. И потоа ништо не завршив со нив.

Телеком повеќе ми одговараше за телевизија повеќе канали ама решивме да намалиме сметка. Плус сега роденденскава понуда даваат поголем буџет во А1.

Beauty

Администратор
53,050
67,339
113
И сега ќе бидеш задоволен од ТВ понудата на А1 ?
Има све што сакаш ?

M@RKO

Добро-Познат Член
20,508
7,554
113
Епа нели Телеком поише ти одговарал за тв хахаха
Сега испадна Небитно, на нет ќе си гледам
За мене јас може и да се снајдам преку интернет.

За татко ми секако и повеќе одговараше Телеком ама на А1 ги има спортските, РТС има, Star филмските ги има. Единствено нема Nova S, N1, Superstar, Newsmax Balkans и уште некој канали но барем ќе се добие оптички и ќе се намали сметка.

Во квалитет на слика Телеком се подобри и немаат дупли канали а А1 има некој и во SD и во HD како што е пример Arena Sport или Канал 5. Не знам зошто кај нив е така.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,508
7,554
113
Топ ко така. Правилна одлука да ги откачиш Телеком со нивниот мизерен интернет.
Да ми пуштеа оптички може и ќе останев на Телеком. Ама секако многу плаќав зошто во Телеком мојте имаа тој поскапиот пакет со скоро све од канали.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,508
7,554
113
Од денес сум во А1. Утре ќе ми наместат интернет и телевизија дома па да видиме како ќе биде и дали мојте оваа зима ќе се задоволни од телевизијата.

Чао Телекомци, Чао Тања, Маgenta, MaxTV, Чао Чао до некој идни подобри времиња :haha: