Екскурзии, патувања...

• Автор на оваа тема Missy
  • Датум кога е започната темата

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Хаха лол, се испомешавме со апдејтиве. :haha:
Дали Тања француски е класна во 4-та? Ако да, тогаш би требало да губиме во четврток. :mhhh:

Losteech

Администратор
663
0
0
Burrows напиша:
Хаха лол, се испомешавме со апдејтиве. :haha:
Дали Тања француски е класна во 4-та? Ако да, тогаш би требало да губиме во четврток. :mhhh:
Јас мислев за Тања Биологија си ми зборел. Оваа Тања по француски им е класна на IV-8, а од тој клас доаѓаат само осум луѓе, така што сигурно нема да губите час со неа, жалам. :mhhh:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Мислев и на двете Тањи. :haha: Инаку на мене ми предаваат сите четири Тањи во Корчагин (веројатно се „само“ толку). :haha:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Предмалку на ѕид ми се појавија твоите слики од екскурзија, се сетив на времињата кога ние се собиравме така по хотелски соби, лудувавме, тие денови поминаа и дури сега кога ја видов фотографијата сфатив колку ми фалат, во право биле сите кога ни викаа дека никогаш нема да се вратат тие моменти...

M@RKO

Добро-Познат Член
19,084
6,397
113
И мене ми фалат тие моменти кога бев на Екскурзија (онаа матурска) ,какви глупости,зезанции имав таму правено ептен добро го паметам уште,ех сега да имам можност пак да се собереме класот од средно на некое патување ,ама тоа нема веќе :(

Losteech

Администратор
663
0
0
И јас одам на кратка екскурзија (во Белград), се читаме пак во сабота. :)

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Се изнашетавте средниве по екскурзии. Ако,убави спомени се тоа. Убав помин.

Losteech

Администратор
663
0
0
Фала на сите :) Навистина убаво си поминавме, иако бевме само 1/3 од мојата генерација.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Од утре сум во Златибор на зимовање со друштво преку еден пливачки клуб. Се гледаме за 7 дена. :)

Posh Girl

Нов Член
233
0
0
Викендов бев во Грција и супер си поминав. Баш се израдував што имав шанса да се напијам Старбакс кафе. Кога ли ќе дојде Старбакс кај нас?

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Posh Girl напиша:
Викендов бев во Грција и супер си поминав. Баш се израдував што имав шанса да се напијам Старбакс кафе. Кога ли ќе дојде Старбакс кај нас?
Да се надеваме наесен, или другата година :mhhh: во Сити Мол...

Иначе и јас имам пиено во Солун во Старбакс, ама не во центарот туку во Космос комплексот :)

Posh Girl

Нов Член
233
0
0
Ние во центарот пиевме кафе , а во Космос јадевме и шопинг нормално.Во центарот видов дека имаат Пица Хат ама веќе бев сита и не можев ништо таму да јадам, за жал. Сити Мол ни е последна надеж.

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Само што с е вратив од 12дневно патување низ Европа. Пак ке се активирам на форумов :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Rebellious angel напиша:
За неколку часа одам на апсолвентска, се читаме за 3 недели. :)
Ух, супер! Најубав помин, ние лани на екскурзијата ни беше како мини апсловентска со оглед на тоа што ги видовме Франција, Шпанија и Италија, но кога ќе дојде апсолвентска повторно би одел. Блазе се ти :)