Steff
Добро-Познат Член
- 34,797
- 46,396
- 113
Леле да, кога ќе загледам малку, личи на бурек.Бурек со Топено сирење и врат
Леле да, кога ќе загледам малку, личи на бурек.Бурек со Топено сирење и врат
Лепче со јајца, месо свинско, сирењеЛеле од што е ова чудо, јајца, шунка (?) и што уште? Многу убаво делува.
А овие ги доставувате до др градови ?
Леле леле преубаво. Добро лепче се подразбира, за другово мислев.Лепче со јајца, месо свинско, сирење
Многу е убаво
Мислам дека само по нарачкаА овие ги доставувате до др градови ?
Триесет, само порано биле вакви, сега се друг облик, ама немам сликаИ колку пари се таму?
Во една во ГТЦ мислам дека се околу 40 денари овие.
Пастрмајлија за мене дефинитивно штипска. Веројатно дека не сакам јајца.Светиниколска пастрмајлија - најдобра
![]()
Штипската лепчето е како мекица, затоа не ми се допаѓаПастрмајлија за мене дефинитивно штипска. Веројатно дека не сакам јајца.
Штипската ми е врвна. А и во Скопје се глупираат со пастрмајлии и искрено ми се свиѓаат.![]()
Е да, ама крцкаво, мх мххх...
Светиниколска немам пробано, па нели е исто лепчето?
А бурек одамна немам јадено, постои ли некој вкус освен сирење, месо, пица, спанаќ, зденка шунка, врат зденка...... ?
Домашна да, ама купечка неПита со праз, ОМИЛЕНО НЕШТО ЕВЕР![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ау одлично е ова! Единствена замерка за овие ужасни маслинки, ама што да правиме, ништо не е совршеноЗа гурманите на форумот. Може да се претплатите на каналов, на мој познаник е, ќе има интересни видеа мислам.
Дефинитивно предобро, едноставно содржински и од секој аспект одлично, само вака нека продолжиЗа гурманите на форумот. Може да се претплатите на каналов, на мој познаник е, ќе има интересни видеа мислам.