kristijan10
Добро-Познат Член
- 3,468
- 4,936
- 113
Ни солена ни блага. Каква да јадам, со брокула?Веројатно со ништо да ја јадеш хаха.
Ни солена ни блага. Каква да јадам, со брокула?Веројатно со ништо да ја јадеш хаха.
Направена од овесни снегулки, место крем - медВеројатно со ништо да ја јадеш хаха.
Јас не смеам мед да јадам, алергија добив од полен минатата година.Направена од овесни снегулки, место крем - мед
Со авокадо тогашЈас не смеам мед да јадам, алергија добив од полен минатата година.
Јас одев да проверувам за алергии пред некое време, и не знам на што не сум алергичен! Цел црвенотии бев по раците..Јас не смеам мед да јадам, алергија добив од полен минатата година.
Леле јас само на полен и прашина и грињи.Јас одев да проверувам за алергии пред некое време, и не знам на што не сум алергичен! Цел црвенотии бев по раците..![]()
![]()
И јас на тоа и плус домашни животни, кикирики...Леле јас само на полен и прашина и грињи.
Па сам најдобро знаш како се чувствуваш кога ти се близу домашни животни и кога јадеш кикирики, ако воопшто и јадеш.И јас на тоа и плус домашни животни, кикирики не знам ти што.
Ама колку е верно тука кај нас не знам..
Па баш за тоа. Ништо такво не чувствувам.Па сам најдобро знаш како се чувствуваш кога ти се близу домашни животни и кога јадеш кикирики, ако воопшто и јадеш.
Веројатно е верно тоа, истиот тест и јас работев.
Добро е додека не се чувствуваш лошо.Па баш за тоа. Ништо такво не чувствувам.
Јас обожавам полнета патка со портокали, менемем, чорба со морски плодови, кавијар и дурум
Ма какво печиво, за оваа лудница од пекара не сакам веќе да чујамИнаку малку оф, ајде Стеф и Анонимен, постирајте некое печиво тука. Јас сум љубителка на тоа, па сакам да видам што ете се прави, продава....
Инаку малку оф, ајде Стеф и Анонимен, постирајте некое печиво тука. Јас сум љубителка на тоа, па сакам да видам што ете се прави, продава....
Ова што се, обичен леб или некаква пита?
Бурек со Топено сирење и вратОва што се, обичен леб или некаква пита?