Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Сервисерот ме праша - Ама зашто си го лепела со лепак Неостик?

:406389: :406389: :406389:
:religiozen:

Али не си единствена, мене ми се истури еднаш лепак на лап топот оној супер лепак и не се чистеше така лесно, остана флека линија која среќа е на долниот дел од лаптопот па не се приметува.

Мојот лап топ се зезна нешто со батеријата и сега не работи без да биде вклучен во полнач, а не ми покажува дека се полни. Бидејќи сум мрза тешка никако да го однесам на сервис веќе некоја година.

Beauty

Администратор
49,859
61,844
113
Освен Монополи гоу, исто напорна и одвратна реклама ми е Биго биго

Нешто така беше и не знам за што е, но тоа Биго биго ми е страшно :plac:

Beauty

Администратор
49,859
61,844
113
Не. Биго биго, некаква реклама е на јутуп исто, дали е игра тоа Биго биго, не знам. Изгледа игра е некоја како Монополи гоу.

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Не. Биго биго, некаква реклама е на јутуп исто, дали е игра тоа Биго биго, не знам. Изгледа игра е некоја како Монополи гоу.
Оди во Гугл налог и види таму каде се пресонализирани огласи намести што сакаш да ти се појавува од реклами. Јас ги исклучив тие будалаштини од игри, песни итн и само регуларни реклами излегуваат како на ТВ за пијалоци, детергенти и друго.

Beauty

Администратор
49,859
61,844
113
Пардон?

За јутуп на тел зборувам, каков персонализиран оглас и гугл ? :hehe:

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Пардон?

За јутуп на тел зборувам, каков персонализиран оглас и гугл ? :hehe:
Лол жено па Гугл е сопственик на Јутуп :haha: ако си поврзана со мејл на Јутуп можеш само во твојот Гугл налог да ги смениш рекламите.

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Лол жено па Гугл е сопственик на Јутуп :haha: ако си поврзана со мејл на Јутуп можеш само во твојот Гугл налог да ги смениш рекламите.
Мислиш дека женава ќе се замара со ова? :haha:

Мене ништо не ми има излегувано од овие огласи, веројатно дека пуштам само 2-3 песни во тек на ден и тоа е тоа :406389:

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Ма и со Адблок може тоа да се реши, но мислам дека е ту мач за женава