Dexter26
Добро-Познат Член
- 4,071
- 405
- 83
Веројатно му се потрошиле маркерите и кредите, па сега импровизира со прстите.
Веројатно му се потрошиле маркерите и кредите, па сега импровизира со прстите.
Македонци, ве молам и ве преколнувам, посвоите го па ако сакате доживотно нека владее кај вас кога го сметате за подобар од вашите политичари на власт.Сепак ако треба да споредам подобар е од сегашниве наши македонски политичари на власт.
Можеби само на зачленетите во партијата даваат пари.Какви пари? Ја не добив динар од нив само гага превоз, глуп сендвич и вода
Џабе, тоа партијата не плаќабар купачите од Галерија без пари ќе ми излегоа
Ексклузивни фотографии на една женаКакви пари? Ја не добив динар од нив само гага превоз, глуп сендвич и вода
Во публика веројатно, уште таа фалеше да биде на сцена за спектаклов да биде покомплетен.Била ли оваа ?
Достаааааа
Која смешна партија жити се? Цигани ли се тоа па пари да се делат бог да чува…
мада да знаев, бар купачите од Галерија без пари ќе ми излегоа
Некако ќе го поднесеме, но само под услов ти и твоите истомисленици да си ги земете овие "нашиве" кои донесоа живот после 1 јуни 2017.Македонци, ве молам и ве преколнувам, посвоите го па ако сакате доживотно нека владее кај вас кога го сметате за подобар од вашите политичари на власт.
Ќе ни направите голема добрина на сите кои сакаме да живееме во средена, правна држава.
И 85 годишна жена си ја влечела во Белград???Добро што баба ми носеше пита во ташна па за назад јадевме.