Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Не сум против Вучиќ ниту сум нешто претерано да го подржувам. Сепак ако треба да споредам подобар е од сегашниве наши македонски политичари на власт.

Мене ми е глупо од секогаш кога е во прашање протест или митинг да плаќаш луѓе да доаѓаат од други градови како на екскурзија со делење сендвичи со анимирање во автобуси да се забавуваат. Подобро секој сам да одлучи по негово дали ќе си дојде или не на собирот.

Вчера видов видео како им делеа во автобус пари, а денес видов како се забавуваа и им викаат да каже некој виц, да направат заедничко селфи, дека ќе им поделат сендвич за енергија да имаат..

Beauty

Администратор
49,859
61,847
113
Какви пари? Ја не добив динар од нив само гага превоз, глуп сендвич и вода :406389:

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Сепак ако треба да споредам подобар е од сегашниве наши македонски политичари на власт.
Македонци, ве молам и ве преколнувам, посвоите го па ако сакате доживотно нека владее кај вас кога го сметате за подобар од вашите политичари на власт.

Ќе ни направите голема добрина на сите кои сакаме да живееме во средена, правна држава.

Beauty

Администратор
49,859
61,847
113
Која смешна партија жити се? Цигани ли се тоа па пари да се делат бог да чува…

мада да знаев, бар купачите од Галерија без пари ќе ми излегоа :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Која смешна партија жити се? Цигани ли се тоа па пари да се делат бог да чува…

мада да знаев, бар купачите од Галерија без пари ќе ми излегоа :406389:

Beauty

Администратор
49,859
61,847
113
Ја скршен динар не видов, да повторам. Дури и од свој џеб платив кафе и купачи ради Вучиќ.
Добро што баба ми носеше пита во ташна па за назад јадевме.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,071
405
83
Македонци, ве молам и ве преколнувам, посвоите го па ако сакате доживотно нека владее кај вас кога го сметате за подобар од вашите политичари на власт.

Ќе ни направите голема добрина на сите кои сакаме да живееме во средена, правна држава.
Некако ќе го поднесеме, но само под услов ти и твоите истомисленици да си ги земете овие "нашиве" кои донесоа живот после 1 јуни 2017.

Верувај ми, ќе му плаќам на Вучето ваше доживотен престој во Бардовци, па таму нека си игра со кредите и маркерите, но од овие "нашиве" животоносци еден да не остане на македонска територија, да си ги приберете до последен кај вас заедно со 60 часовната работна недела која ја изгласаа вчера, петок, 26 мај 2023, заедно со тиранска платформа, заедно со договор за добрососедски односи со балкански татарстан и сите останати гнасотилаци кои ни ги донесоа.