Одлично, исто тоа и пред падот на Милошевиќ во РТС Дневник се зборувалоPored svih izazova i događanja koja su zadesila Srbiju proteklih nedelja istraživanja pokazuju da predsednik Aleksandar Vučić beleži rekordni rejting i poverenje građana Srbije
И какви ви се плановите за пост-Вучиќева Србија ?Пуштив Пинк и ме дочека прв урнебес:
Одлично, исто тоа и пред падот на Милошевиќ во РТС Дневник се зборувалоPored svih izazova i događanja koja su zadesila Srbiju proteklih nedelja istraživanja pokazuju da predsednik Aleksandar Vučić beleži rekordni rejting i poverenje građana Srbije
Ама битно радиодифузна такса укинаа = најголемата победа на Македонците од почетокот на 21-от век, вредна 200 денари месечно = 2.400 денари годишно, па тоа се 40 евра годишно, кој ти ги дава.Точно, не е само да се смени, нека се смени ама да се има визија кој и што ќе прави.
Мада и тука се продаде прича за бесплатно здравство, Додека сум жив нема промена име, Правда и вратени пари кај народот, Затвор за криминалците… па на крај ништо од тоа чак и полошо.
Не резултираа зошто не беа лустрирани сите злосторници од 90ти па повторно не јаваат исти последните 10-15 години.Те прашувам бидејќи плановите за пост-Милошевиќева Србија баш и не резултираа со некои позитивни промени
И кои ќе ви бидат тие следните кои ќе дојдат на власт, имате испланирано кои ќе бидат и какви политики ќе водат ?Не резултираа зошто не беа лустрирани сите злосторници од 90ти па повторно не јаваат исти последните 10-15 години.
Доволно е да следните кои ќе дојдат на власт почнаат да применуваат и реформираат закони, да проработат институции, да се намали криминал и корупција и тоа е сѐ.
Не бре, никој нема испланирано ништо од опозиција, само Вучиќ има план за сѐ и дај он да владее доживотно како Тито.И кои ќе ви бидат тие следните кои ќе дојдат на власт, имате испланирано кои ќе бидат и какви политики ќе водат ?
Дали имало или немало демократија е тотално небитно доколку имаш право на избор и ти е дозволено да гласаш за било која од понудените опции на гласачкото ливче.Не бре, никој нема испланирано ништо од опозиција, само Вучиќ има план за сѐ и дај он да владее доживотно како Тито.
Ама добро, истите будалаштини се вртат и тука, народот не ја сака опозиција зошто нема политика и план, ќе се гласа за опозиција кога ќе дојде на власт и слично.
Вие не сфаќате дека тука демократија не постои, не постои никаков план ни програм, гласа се само за власта и за работа преку партиската карта.
Па тако кажи, да се знаат приоритетите.ова последново особено важи за Србија бидејќи е единствена држава од Балканот која не и се ку_чи на Русија без потреба со санкции и слични глупости и гнасотилаци.
Јас ниту сум во Србија, ниту навивам за промена на власта во Србија, не гледам каде препозна циркус во дискусијата.Па тако кажи, да се знаат приоритетите.
Србија ќе ѝ се курчеше на Русија да не е шизофренија од држава со владеечката партијата полна од руски и НАТО лобисти, па идиотов тера малку на една, малку на друга страна.
Нема да продолжам да играм во твојов циркуз, најди си друга будала за забава.
Какви ви се плановите за пост-Вучиќева Србија ?Фијаско од митингот, цел час се трескаа глупости, потоа Александар дојде, пола час нешто зборуваше и тоа е сѐ. Полно беше само пред Собранието, далеку помал број на луѓе во однос на минатиот петок.
Утре во 18ч ќе биде вистинскиот спектакл
И да, една жена кај е, знае ли се?
Јас ти реков што имав да ти кажам, а ти можеш слободно да сметаш дека не постои никаков план, дека ќе се водат антисрпски, антипутин политики па продолжи со твоите бесмислени шаблонски романи, во тој циркуз нема да учествувам.Какви ви се плановите за пост-Вучиќева Србија ?
Кои ќе бидат тие следните кои ќе дојдат на власт во Србија, и какви политики ќе водат ?
Знае ли се ?
Ако ти и твоите истомисленици немате никаков план за иднината на Србија после Александар Вучиќ, ќе ме извиниш, ама баш во такво сценарио ти и твоите истомисленици повторувате бесмислен шаблон од октомври 2000, а за жал резултатите ќе ви бидат исти. Од ваква гледна точка токму ти и твоите истомисленици испаѓате циркузанти, повторувате еден ист настап, но под друга продукција, односно под ангажман на некој друг.Јас ти реков што имав да ти кажам, а ти можеш слободно да сметаш дека не постои никаков план па продолжи со твоите бесмислени шаблонски романи, во тој циркуз нема да учествувам.