Мене не ми е да ги симнувам јас туку сакам да допринесам со тоа што ќе најавам што се има на телевизиите во Србија. Иако ги има на форумот тие работи можеби телевизијата ги емитува во подобар квалитет на сликата.Марче легенда си ко ќе почнеш да ставаш Захтев за снимање на BD форумот. Само захтеви пушташ, а не ни гледаш дека 90% од работите што си ги пишал ги има веќе. А и да ги стави некој, пак нема да видиш или да ги симнеш.
Јужни ветар веќе ја снимаат и ти пушташ захтев да се снима.Мене не ми е да ги симнувам јас туку сакам да допринесам со тоа што ќе најавам што се има на телевизиите во Србија. Иако ги има на форумот тие работи можеби телевизијата ги емитува во подобар квалитет на сликата.
А тебе што ти смета тоа толку?Јужни ветар веќе ја снимаат и ти пушташ захтев да се снима.
Комедија. Подобар квалитет ко ќе ја пуштат на некоја платформа.
Илузија на 20 септември ставен рип од Нетфликс, ти на 21 септември бараш да го рипнат.
Ццц ете го моето цонце !!!!А тебе што ти смета тоа толку?
Не ми смета воопшто, смешно ми е, а тебе ќе ти лупнат бан што не пребаруваш пред да отвориш захтев.А тебе што ти смета тоа толку?
Не е проблемот што е циган, ајде да се изразам подобро ром.Па циган, што сакаш?
Да не има мозок случајно?
Тоа се гадни животињи.
Да, тоа се цигани во превод!што постојат такви бесчуствителни гадови.
Да, вакви гадурии има какви сакаш, нема врска ниту со раса, ниту со нација, ниту со пол, ниту со било што. Болни луѓе има многу, и сѐ повеќе.Не е проблемот што е циган, ајде да се изразам подобро ром.
Проблемот е што постојат такви бесчуствителни гадови.
Ok racistПа циган, што сакаш?
Да не има мозок случајно?
Тоа се гадни животињи.
Да. Барем така имаше по портали.