Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,878
61,889
113
Аууу не ја сакале Каролина, мртво пувало као она наша Анастасија.

И ??? Што е лошо во тоа.:(

Beauty

Администратор
49,878
61,889
113
Галерија е пута 10 од овие молови во Грција, Бугарија и Ист Гејт

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
'Бир фест' е откажан денеска, нема да има Констракта, ни свирка поради лоши временски услови

Beauty

Администратор
49,878
61,889
113
Да, од вчера врне, значи денес Скопје го фаќа, така е секогаш со ден каснење (ја многу знам, тоа е логиката на татко ми што по цел ден гледа РТС :smeenje: ).

Аман од овие дождови, уште од сега ли, аман!!!!

M@RKO

Добро-Познат Член
18,738
6,101
113
Aко Тоше можеше прв концерт во Скопје на Лизгалиште и покрај дождот да го тера не знам која е причината да не можат и овие.

Да, од вчера врне, значи денес Скопје го фаќа, така е секогаш со ден каснење (ја многу знам, тоа е логиката на татко ми што по цел ден гледа РТС :smeenje: ).

Аман од овие дождови, уште од сега ли, аман!!!!
И татко ми така вика. Он ги гледа вестите на РТС.

Денес во Тетово беше прво топло и после истури. Ама ако јас го сакам летниот дожд после долго време топли денови. Освежување.

Beauty

Администратор
49,878
61,889
113
Епа нека живеат заедно нашиве татковци и цел дена нека зборат за РТС, временска прогноза и 'што ќе се јаде утре' :smeenje:

Ма тоа со Тоше беше друго време, сега сите се нежнички.

Beauty

Администратор
49,878
61,889
113
Не, се вратив. Врнеше, така да, ништо посебно, но шетав кај Београд на води, Каламегдан или како и да се вика тоа нивно кале, Михаилова...

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Не, се вратив. Врнеше, така да, ништо посебно, но шетав кај Београд на води, Каламегдан или како и да се вика тоа нивно кале, Михаилова...
Е јбг не ти се погоди времето. А таман сакав да пишам зошто нема тука доживљаји од твое раче. 436464