Аууу не ја сакале Каролина, мртво пувало као она наша Анастасија.
Дали сме изненадени од мегаломанска мегаломанштина на Вучиќ?Галерија е пута 10 од овие молови во Грција, Бугарија и Ист Гејт
Арапи су инвестиралиДали сме изненадени од мегаломанска мегаломанштина на Вучиќ?
Арапи за кои до ден денес не се знаат кои се.Арапи су инвестирали
Па нече сигурно нама рецити, то су бизнис елита а ми нажалост нисмо.Арапи за кои до ден денес не се знаат кои се.
Па види се.а ми нажалост нисмо.
Да, утре, ама џабе кога цела недела ќе биде вака крш време.'Бир фест' е откажан денеска, нема да има Констракта, ни свирка поради лоши временски услови
И татко ми така вика. Он ги гледа вестите на РТС.Да, од вчера врне, значи денес Скопје го фаќа, така е секогаш со ден каснење (ја многу знам, тоа е логиката на татко ми што по цел ден гледа РТС ).
Аман од овие дождови, уште од сега ли, аман!!!!
Па и вчера попладне овде врнеше и имаше невреме. Колку што знам и СК беше така.Да, од вчера врне, значи денес Скопје го фаќа, така е секогаш со ден каснење
Е јбг не ти се погоди времето. А таман сакав да пишам зошто нема тука доживљаји од твое раче.Не, се вратив. Врнеше, така да, ништо посебно, но шетав кај Београд на води, Каламегдан или како и да се вика тоа нивно кале, Михаилова...
Мислам дека денес ни следува јако невреме.