Никој не збори дека е квалитетно, туку се ти фати за тоа дека таму одат само Срби и Македонци што не да не е вистина, него везе са животом нема. Цела Европа оди таму, дали за лето, дали за празници, кај западноевропски и скандинавски држави Грција е една од најпопуларните земји за одмор и тоа е факт. Квалитет е релативна и субјективна категорија, популарност може да се измери.А тоа дека било популарно место за одмор во Европа не е никаков фактор, Милоше Црњански. Светот е отиден у курац у голема мера така што ај ќе земеме нешто што е популарно и дека е квалитетно. Важи.
Нема архитектура, стар град, градби, архитектура, стари локалитети, интересни улички, појасно е сега?
На Медитеран излегува, а нема ни М од медитеран.
Вода имам и дома, ако сакам да се сончам можам и дома или да уживам во музиче и ручаче во дворче.
Едино може Санторини, Миконос нешто да се види, мада и таму е за викенд макс.
Закинтос (само за луна парк не се сеќавам)Дајте некое лудо место како Будва што беше порано, со стотици клубови, ресторани, плажи, насекаде да ечи музика, да има луна паркови, многу млади луѓе, не да биде некоја пензионерштина од место.
Не мислев само Грција, општо мислев ваљда има уште некаде вака нешто.Закинтос (само за луна парк не се сеќавам)
Ау не, вака нешто не. Ова личи на Београд или некоја друга метропола, не на летна дестинација.Баш вака беше
Па оди зашто има монденски места. Не идат у јебени први крак ко Македонците и Србите.Никој не збори дека е квалитетно, туку се ти фати за тоа дека таму одат само Срби и Македонци што не да не е вистина, него везе са животом нема. Цела Европа оди таму, дали за лето, дали за празници, кај западноевропски и скандинавски држави Грција е една од најпопуларните земји за одмор и тоа е факт. Квалитет е релативна и субјективна категорија, популарност може да се измери.
Тоа да, Паралија и слична бедурија една година одев во Грчка во некакво небитно место пред 15 години и си реков никогаш повеќе.Не идат у јебени први крак ко Македонците и Србите.
Да, сите ја фалат Хрватска, значи еден лош збор за нивна ривијера немам слушано.Златен Јадран југословенски. Само летаат Хрватите со цените, инаку од Хрватска не би мрднал.
Јас бев во Јерисос.Да идете во Неа Пори, е како да сте во Србија. Дури и по продавници и ресторани, продавачи и келнери знаат српски. Значи буквално каде да се завртеш се слуша српски.
Марко најверојатно збореше за некое од тие места.
Јас една година со мојте бев во Корчула а еднодневно бевме и до Дубровник, Вела Лука родното место на Оливер Драгојевиќ.Да, сите ја фалат Хрватска, значи еден лош збор за нивна ривијера немам слушано.
Хорор, страх, ужас, крајТоа да, Паралија и слична бедурија една година одев во Грчка во некакво небитно место пред 15 години и си реков никогаш повеќе.
ТVman не знам зошто кога си цитирал пост од Steff за Парајлија а пишува дека е мој пост
Стеф на апарати поради сиромашна сиротињаLog masuk ke Facebook
Log masuk ke Facebook untuk mula berkongsi dan berhubung dengan rakan anda, keluarga dan orang yang anda kenali.lm.facebook.com