Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Тоа е исто точно, ама никаков ефект нема тоа урлање по социјални мрежи, тоа велам.
Тамара не постои откако ја ‘заборави’ химната. По некој настап на вакви геј паради и толку, ја снема.
Пак викај нема ефект.

другиве двајца не ни постоеја за да ги снема. Од сам старт си уништија потенцијална кариера.

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Тамара не постои откако ја ‘заборави’ химната. По некој настап на вакви геј паради и толку, ја снема.
Пак викај нема ефект.
Нема ефект во смисла да се гнев на народот кој е доведен до раб на лудило претвори во нешто сериозно. Тоа што Тамара не постои по химната е некој сосема друг ефект (да речеме дека cancel проработи) и толку. Не дека не си во право, но јас зборував за нешто сосема друго.

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Ваууууу

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Ама зошто таков став ?
Луѓето се прекрасни, бар јас ги обожавам Грците како народ.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Сиротиња, значи зло, омраза и негатива се како спорт за сиромашните :pie kafe:
Пуши кулац мали, само тоа и знаеш.

Ама зошто таков став ?
Луѓето се прекрасни, бар јас ги обожавам Грците како народ.
тие циганишта се прекрасни? Сериозна си? По ќе ти поверував да речеше како некои Еѓипјани или Тунижани биле прекрасни од циганскиве фаци. Еден убав човек или жена не видов таму.
Да не сме им ние од МКД и Србија убав човек немаа да видат.

А ова за пропаѓањето е точно. Да не им е туризмот, во кои главни туристи се СРБ и МКД, ќе немаат леб да јадат во тоа селата. Исто ко во Дојран да бев само со побистра вода инаку, празно, пусто, нема ни што да видиш, ни што да правиш.
7 дена у Грчка на одмор само будали идат, не за џабе главни туристи таму се МКД и СРБ. Цмок

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113
Во Грција е преубаво на островите, останатото не го коментирам :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Ми се појавуваа често реклама на Инстаграм. Ги заследив.

Ми се допадна едно видео направено за Есма. Убав дизајн

Дали е целосно нивен дизајн видеово?

Исто и оваа кратка репортажа ми се допадна

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Пуши кулац мали, само тоа и знаеш.

тие циганишта се прекрасни? Сериозна си? По ќе ти поверував да речеше како некои Еѓипјани или Тунижани биле прекрасни од циганскиве фаци. Еден убав човек или жена не видов таму.
Да не сме им ние од МКД и Србија убав човек немаа да видат.

А ова за пропаѓањето е точно. Да не им е туризмот, во кои главни туристи се СРБ и МКД, ќе немаат леб да јадат во тоа селата. Исто ко во Дојран да бев само со побистра вода инаку, празно, пусто, нема ни што да видиш, ни што да правиш.
7 дена у Грчка на одмор само будали идат, не за џабе главни туристи таму се МКД и СРБ. Цмок
Јас само што се вратив 10 дена од Грција со мојте. Не ми беше во план јуни ама супер е и сега.

Точно дека им се највеќе срби и македонци туристите ама видов и еден пар бугари во истото место сместени.

Највеќе одам во Грција затоа што е блиску и море солено за здравје. А дека е празно пусто се зависи на кое место и град си во Грција.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Јас само што се вратив 10 дена од Грција со мојте. Не ми беше во план јуни ама супер е и сега.

Точно дека им се највеќе срби и македонци туристите ама видов и еден пар бугари во истото место сместени.

Највеќе одам во Грција затоа што е блиску и море солено за здравје. А дека е празно пусто се зависи на кое место и град си во Грција.
На било кое да си во Грција е пусто. 7 дена во Грчка мене би ми биле замор, не одмор. Охрид има побогата туристичка понуда од цело грчко крајбрежје заедно. И не збори националистот во мене, туку туристот што сака да види нешто во местото кај што отишол. Плажа и вода, мех, мех.

А тоа дека било популарно место за одмор во Европа не е никаков фактор, Милоше Црњански. Светот е отиден у курац у голема мера така што ај ќе земеме нешто што е популарно и дека е квалитетно. Важи.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Па ако нејќеш плажа и вода, оди во Крива Паланка ете на одмор, или Подгорица и Сараево ете.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
На било кое да си во Грција е пусто. 7 дена во Грчка мене би ми биле замор, не одмор. Охрид има побогата туристичка понуда од цело грчко крајбрежје заедно. И не збори националистот во мене, туку туристот што сака да види нешто во местото кај што отишол. Плажа и вода, мех, мех.

А тоа дека било популарно место за одмор во Европа не е никаков фактор, Милоше Црњански. Светот е отиден у курац у голема мера така што ај ќе земеме нешто што е популарно и дека е квалитетно. Важи.
На што точно мислиш пусто? Нема забави, концерти, нема кафе барови?

Јас сум за мирен одмор на море без забава од типот на дискотеки, одење секогаш на некакви концерти и друго. Повеќе сум за да пливам, да се сончам, слушам музика, прошетам да видам локалното место каде што престојувам и да си дојдам во апартманот уживам ако има дворче со некое ручече, мезе, кафенце, навечер шетање на шеталиште и толку од целиот ден.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
На што точно мислиш пусто? Нема забави, концерти, нема кафе барови?

Јас сум за мирен одмор на море без забава од типот на дискотеки, одење секогаш на некакви концерти и друго. Повеќе сум за да пливам, да се сончам, слушам музика, прошетам да видам локалното место каде што престојувам и да си дојдам во апартманот уживам ако има дворче со некое ручече, мезе, кафенце, навечер шетање на шеталиште и толку од целиот ден.
Нема архитектура, стар град, градби, архитектура, стари локалитети, интересни улички, појасно е сега?

На Медитеран излегува, а нема ни М од медитеран.

Вода имам и дома, ако сакам да се сончам можам и дома или да уживам во музиче и ручаче во дворче.

Едино може Санторини, Миконос нешто да се види, мада и таму е за викенд макс.