Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Зошто се вакви работи мора во Тетово да се случуваат? Вчера поплава цел град а денес пожар.

Значи нај гнасен град во кој сум роден.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Јас го сакам тој град но сите што ги знам, го мразат. Дали ради Ш......, или не знам зашто го мразат.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Јас го сакам тој град но сите што ги знам, го мразат. Дали ради Ш......, или не знам зашто го мразат.
Да поради албанците, највеќе затоа што албанците владеат со градот. На повеќето функции во Тетово се албанците.

Друго порано градот бил многу подобар сега владее урбаната мафија, и воопшто такви го водат градот. Се смени ликот на градот каков што бил некогаш, набиено со згради, паркови најмалку, не се почитуваат законите, ѓубре насекаде..

Немам јас ништо против албанците но ме нервира тоа што они си гледаат за себе да им биде како што сакаат.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Како бе немаш против, абе на ништо не личат тие што се шетаат во Тетово.
Бев пред месец два, абе срамотилоци, како да дошле од пештера, по влечки, папучи, марами, се тегнат како лудачишта, возат како луди, облечени ужасно, абе племе беше тоа што го видов во Тетово. Исто како во Ск преку мост, мада во Тетово е најизразено очигледно.
Плус на улица продаваат сирење, млеко, еклери, лустери некои кичерајски, абе ужас.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Со луѓе сум, не можам да пуштам, што вика неписмениов?

Тетовче убаво гратченце, што све не те снајде бре, од болницата, вчера поплавите, денес пожарот :(
Можам да замислам колку е убав кога 70-80% е полн љочки.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Можам да замислам колку е убав кога 70-80% е полн љочки.
Значи немам ништо против што се аллбанци туку што има дел луѓе што се понашаат во градот како да е нивни, они како да го освоиле градот или пак татко им како да им го дал наследство.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Значи немам ништо против што се аллбанци туку што има дел луѓе што се понашаат во градот како да е нивни, они како да го освоиле градот или пак татко им како да им го дал наследство.
Да, затоа што тоа е племе без култура, манири, што очекуваш - да одат на театар во Тетово, на балет или да читаат книги во парк со слушалки на уши?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Да, затоа што тоа е племе без култура, манири, што очекуваш - да одат на театар во Тетово, на балет или да читаат книги во парк со слушалки на уши?
Ние па македонциве во Тетово се потепавме од одење по театри, балети. Балет немаме, театар имаме ама два три пати во година претстава и тоа најчесто е од аматерска театарска група луѓе. Паркови најмалку има Тетово, затоа и она беше онаа иницијатива Тетово сака парк и кој знае дали воопшто Тетово ќе добие градски парк.

За читање книги не знам колку жителите во Тетово читаат книги не сум видел дали има некаде објавено статистика број а и јас не сум некој што премногу чита книги :hehe:

Мерило одење по театри, балети, читање книги, не е за многумина тоа колку имаат култура и манири. Може редовно да оди на театар а ваму да се понаша во градот кочијашки.

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Лелеее ама свесни се каков гнев ќе предизвикаат ????

Свесни се дека народов е на раб на лудило ???

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Зборам за социјални мрежи, уште ова фалеше за да збесне и така збеснатиот народ.

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Зборам за социјални мрежи, уште ова фалеше за да збесне и така збеснатиот народ.
Па до утре-задутре ќе се заборави :neznam: секое чудо за 3 дена, потоа Андреа и Васил ќе паднат во заборав до некоја следна прилика, скандал, итн.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Тамара и химната не паднаа во заборав, оваа со знамето нема да паднат, тој со бугарското знаме исто. Затоа викам многу лош момент оваа озогласена тројка да се појави на едно место и тоа на ваква парада.
Ова е сепак се уште конзервативна земја, времето треба полека да ја презентира парадата, а не со сила.

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Тамара и химната не паднаа во заборав, оваа со знамето нема да паднат, тој со бугарското знаме исто.
Тоа е исто точно, ама никаков ефект нема тоа урлање по социјални мрежи, тоа велам.