Тоа го велам и јас, Стево си прогласи втора вонредна, ама има уставна дилема, дали е легално тоа. Он самиот индиректно кажа дека можеби го прекршува Уставот... Но тоа е, имаме вишок документ, наречен устав т.е. тоалетна хартија.Не би да го бранам Пендаровски, ама тој нели прогласи НОВА вонредна состојба?
Тој (ако не се лажам) сочека еден ден откако помина рокот на првата вонредна состојба, па потоа објави нова.
Техникалија е во прашање веројатно, така што мислам дека ова не е ПРОДОЛЖЕНА вонредна состојба.
Грчки хакери упаднаа во две македонски министерства – објавени мејловите и лозинките на вработените ФОТО - plusinfo.mk
06 Грчките хакери „Силна грчка армија“ упаднаа во македонското Министерство за економија и во Министерството за финансии, па на твитер објавија листа со мејлови и пасворди на вработените во овие две министерства. Освен овие напади, тие ја хакирале и страницата на Институтот за социолошки и...plusinfo.mk
Исто и на Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања при УКИМ.Грчки хакери упаднаа во две македонски министерства – објавени мејловите и лозинките на вработените ФОТО - plusinfo.mk
06 Грчките хакери „Силна грчка армија“ упаднаа во македонското Министерство за економија и во Министерството за финансии, па на твитер објавија листа со мејлови и пасворди на вработените во овие две министерства. Освен овие напади, тие ја хакирале и страницата на Институтот за социолошки и...plusinfo.mk
Мислиш не се на власт повеќе.Ох хахах... Периодов сум кнап, неам толку пристап до такви информации, а и моите извори што се, некако малце се прераспределени или остранети, но кога и да имам инфо, знаеш шефице дека оддавам строго доверливо тајна хаха.
Ма главно да работат, мислиш на оние зависници од кладилница им е гајле дали има или не спорт, тие ќе се кладат и на Корона ако треба.Ќе отворат кладилници а спорт нема скоро и воопшто.
Ќе почнати фудбалските лиги наскоро. Последно прочитав дека Бундес лигата треба да почне околу 15ти мај.Ќе отворат кладилници а спорт нема скоро и воопшто.
Моловите во бутиците немаат сега нова роба аи не смее да се пробува.
Кафаните и кафиќите ќе имаат некакви си мерки од кој ќе немаш многу мерак за седење, пиење кафе, сок, алкохол или јадење.
Ах брат, долга и широка е, не смеам да зборам премногу, но да, моите извори не се на власт, за подоцна ќе видиме, кога кажувам дека е ограничено - ограничено е, но небитно...Мислиш не се на власт повеќе.
Околу КоРоНаВа, моментално сум у Скопје после два месеци и мене ми е исто освен по маркетите. каде има малку крипи атмосфера. Кафичи и продавници не ми фалат многу ама дефинитивно се потребни. Не знам уопште како издржавме без кафани, кладилници, молови...
Е потпис! Урлам аххахаа...А за тие што имаа закажано свадби оваа година, имам да кажам само дека животот им дава втора шанса.
Да бе, еве од тие 100 евра се збогатија и тргнаа одма на луксузен одмор во Дубаи.Абе @Steff и @PeterGriffin аплициравте за 100 евра?
Хејтавте до небо, а вчера откако сте аплицирале, нигде ве нема
Аха а додека Вучиќ краде од нас тоа е добро а кога ние аплицираме за 100 евра тоа е лошо ццц не коментирам повеќе.Абе @Steff и @PeterGriffin аплициравте за 100 евра?
Па и јас, не ти е познато ова ццц не коментирам повеќе? Освен за овој дел за аплицирање, секако, вчера аплицирав.Се шалам де. Што дава држава, земај.
Tатко ми и баба ми аплицираа. Они имаат српска лична карта.Абе @Steff и @PeterGriffin аплициравте за 100 евра?