Љубе лигавиот во Јасак елма?Луѓе, тие што се од Скопје, го знаете ли Љубе лигавиот? Чисто прочитав некој статус за него, па ме интересира дали е жив тој човек и дали уште се понаша како порано?
Грешка беше, хахахахааххахаххаха.Љубе лигавиот во Јасак елма?
На времето јас кога одев на школо, воведоа екстерно, потоа воведоа државна матура, кога тргнав на факултет за малку ќе воведеа државен испит.Луѓее, укината државната матура
Е не, како тебе цела ли да седемеНа времето јас кога одев на школо, воведоа екстерно, потоа воведоа државна матура, кога тргнав на факултет за малку ќе воведеа државен испит.
Сега укинато екстерно, нема државен испит, од денеска и матура укината.
И вие сте ми биле ученици, а пола учебна година дома ја отседовте.
Па, кад је бал нек је маскенбал.Е не, како тебе цела ли да седеме
Ќути бре, две години у средно полагав екстремно, воа де, екстерно математика и историја...На времето јас кога одев на школо, воведоа екстерно, потоа воведоа државна матура, кога тргнав на факултет за малку ќе воведеа државен испит.
Сега укинато екстерно, нема државен испит, од денеска и матура укината.
И вие сте ми биле ученици, а пола учебна година дома ја отседовте.
Мислам дека да.А бараат странски универзитети државна матура ?
Па, реално секакви не` има(ше) по факултетиве.А за на факс испит, е тоа беше фатална грешка на Грујо... Иако не протестирав сепак бев против тоа чудо... Ма да за некои копита, требаше така... Имав случај каде што колега и јас имавме ист број поени, на колегата му пишаа 8ца, мене 6ка... Или За 2 поени не добив 9ка, но затоа друг колега со, цитирам: „леле професорке колку ви е убав кабинетот“ од одење да моли за шугаво 6че доби златна 10ка...
Неофицијална најава е дека после втора половина на Мај ќе се отвора, а 100% ќе биде излекувано и нема да имаме нови случаи некаде 19 Јуни. Не, не се смејте, точни датуми има во одредени документи, јас го пренесувам колку што смеам.Дај нека заврши ова, ДОСТА беше.
Значи на сите ни стана јасно дека ова нема да исчезне и тоа е. Кој се зарази, тоа е.
Нека отворат кафичи, фирми, трговски, ајде време е. Јефто има најава?
Брат, не дека имам превисок просек на политички, 8 и кусур, ама тоа е така бидејќи не сум се умилкувал и упикувал и немав врски кај одредени професори... Мито немаше, ама индиректни судири на интерес имаше за жал...Па, реално секакви не` има(ше) по факултетиве.
Не дека јас сум сега некој што знае англиски како кралицата Елизабета, ама според тоа какви колеги имаше на Англиски во Штип, јас сум го измислил англискиот...
Имав ситуација, на нет да имам океј оцена, а на хартија кај една лепотица да е малце помалку... Ама добро, ја бар добив некоја оцена, имавме случај кај што коелга џабе дојде оти бил паднат иако на сајтот имаше резултат дека е со 7ца...Точно, секакви има. И студенти, и професори. Еве една ситуација ќе издвојам - го гледаш некој во прелиминарни резултати паднат, а во конечни резултати со 60/70 и кусур поени со плус дополнителни. И ова се дешава во континуитет. Самите си се издаваат.
Oд каде може да се знае дека баш тој ден ќе заврши целава ситуација со вирусов? Не е вирусот на копче Delete па ајде на тој и тој ден во толку и толку часот ќе кликне некој и ќе го избрише да може да си функционираме нормално во животот.Неофицијална најава е дека после втора половина на Мај ќе се отвора, а 100% ќе биде излекувано и нема да имаме нови случаи некаде 19 Јуни. Не, не се смејте, точни датуми има во одредени документи, јас го пренесувам колку што смеам.
Насловено како When will covid-19 end? за Македонија стои следново: end 97% - 14 Мај, End 99% - 24 Мај и 100% е на 19 Јуни 2020 година.
За следни чекори во владава, засега немам подетално инфо, оти ни они самите не знаат... Можно е уште од наредната недела да се донесе по некоја одлука за тргање на одредени забрани, но пак ќе речам, ова е неофицијално со кое јас располагам.
Кај нас од понеделник, ако не се лажам.Србија , Бугарија и Грција кога пуштаат кафичи?
И јас би го поставил ова прашање како секој лаик, но потоа ќе се присетам дека има многу поголеми умови што учеле, специјализирале и имаат искуство со пандемии и такви чуда, па не го треснале датумот туку така.Oд каде може да се знае дека баш тој ден ќе заврши целава ситуација со вирусов? Не е вирусот на копче Delete па ајде на тој и тој ден во толку и толку часот ќе кликне некој и ќе го избрише да може да си функционираме нормално во животот.
Е тоа не знам (ако се онесува прашањето кон мене конкретно). Ја сум си за домашен терен, не сум за меѓународно хаха.Србија , Бугарија и Грција кога пуштаат кафичи?
Ќе биде, кога, не се знае, рано е сепак... СДС на нашата земја сака 28ми, ДУИ и ДПМНЕ не сакаат...Јефто, слушам избори ќе сме имале кон крајот на јуни.