Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113

:406389:
Знам, знам и таму сум член. :406389:

Beauty

Администратор
49,889
61,907
113
Абе на работа пола ден, после да фанеш нешто за у школо да не замарат и не останува време за ништо
Башка што секоја вечер играм карти :haha: :haha: :haha:
Каква ви е побарувачката сега, не е многу падната нели? Јаде народот, бар тоа претпоставувам.

Beauty

Администратор
49,889
61,907
113
Ма јас не знам и како може да купуваат покрај тие колички, вреќи и кесишта на брашно, алкохол, шеќери што се изнакупија. 46464
Каде се тие брашна и шеќери, не верувам дека секој ден меселе и правеле торти.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Ма јас не знам и како може да купуваат покрај тие колички, вреќи и кесишта на брашно, алкохол, шеќери што се изнакупија. 46464
Каде се тие брашна и шеќери, не верувам дека секој ден меселе и правеле торти.
Ма ја не можев 5 кила брашно да си купам на раат, па морав преку службен влез да ми шверцаат у картонски кутии хахаха.
И не, не е за залихи ко лудациве за крај на светот, туку едноставно месечна залиха за правење од палачинки до пити, кифлички и други месени работи...

И тоалетот е дефицитарен, ја не знам, толку ли јадат за да „творат“ кај што оди царот сам и пешки... :smeenje:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Ви се појави ли и на вас на Facebook мобилната апликација Информативен центар за коронавирусот (Covid -19)?

Супер и корисна работа овој период, кога ќе кликнеш на тоа ти се отвараат сите информации и вести за коронавирусот.

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Ви се појави ли и на вас на Facebook мобилната апликација Информативен центар за коронавирусот (Covid -19)?

Супер и корисна работа овој период, кога ќе кликнеш на тоа ти се отвараат сите информации и вести за коронавирусот.
Да, да. Потег за пофалба :606675:

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
:okokoren::okokoren::religiozen::religiozen::kill:

Добро, дали е нормален овој?
Овој исто како и Жељко Митровиќ што измисли лек за корона па го викале доктори за неговото стручно мислење :of lele: