*не ги толерираат неговитеЗнаеме сите кој е
Само што таму изгледа не ги сфаќаат неговите глупости, па кај и да е би требало да прекине.
Марче брааат, па шо шутиш хахаха сеа ќе ти се умилкувам за врски да бркам таму ако нешто ми треба, ми згусти Ок, океј де, не мора одма да ме ликвидираш таму, ццц...Јас таму сум модератор на делот Филм и ТВ ...
Јес ју хед. Инаку таму уште еден профил си има изгледа и од два коментира. Можеш да погодиш и кој му е вториот.*не ги толерираат неговите
И сеа сфаќам кој е бидејќи мислам дека и таму имав „дискусија“ со нетипични аргументи.
Јес ју хед. Инаку таму уште еден профил си има изгледа и од два коментира. Можеш да погодиш и кој му е вториот.
Не ми се смејте, но мислам дека ми се спојуваат одредени конци хахаха. Е сеа не ми текнува дали ги пријавував тие профили кога бев чоече шо иницираше банирање на неколку профили што ми беа сомнителни или не...Не само што коментира од двата профила... пострашно е што двата профила си прават муабет меѓусебно
Дали???Не само што коментира од двата профила... пострашно е што двата профила си прават муабет меѓусебно
Очигледно нешто му фалиДали???
Нема разбирачка со него, остајте го нека се глупира таму и нека крши глава.Два пати на Кајгана му пишувам убаво на порака да не пишува глупости и да не се однесува така лошо затоа што можно е да биде баниран он одма пишува како е беден форумов, вие македонците сте заникаде... и да не зборам понатака знаете какви се неговите одговори. Одма оди контра од инает.
Не сака он така. Тука му ги коментиравме глупостите. Таму нема така и затоа сака тука да еНема разбирачка со него, остајте го нека се глупира таму и нека крши глава.
Епа ај повеќе да не му ги коментирамеНе сака он така. Тука му ги коментиравме глупостите. Таму нема така и затоа сака тука да е
Такаа? Од еден нешто прашува, па од другиот си одговара.Не само што коментира од двата профила... пострашно е што двата профила си прават муабет меѓусебно
Такаа? Од еден нешто прашува, па од другиот си одговара.