Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Убав Велигден, Христос воскресе и навистина воскресе, мили мои, живи, здрави и највесели да сте, порачува Стеф од Србија за радио Турбопакет со песна Ускрс је од Вера Матовиќ 334545

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Ја се извинувам што е пост врз пост, се извинувам и што ќе поставам линк од друг форум, но мислам дека ќе морам...

View attachment 289

Е сеа кој(а) сака да погодува кој стои зад тој профил, м? :haha: :off:
*не гарантирам, само претпоставувам кој би можел да е... :ehh:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Мислам дека знаеме сите кој е :406389:

Само што таму изгледа не ги сфаќаат неговите глупости, па кај и да е би требало да прекине.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Знаеме сите кој е :406389:

Само што таму изгледа не ги сфаќаат неговите глупости, па кај и да е би требало да прекине.
*не ги толерираат неговите
И сеа сфаќам кој е бидејќи мислам дека и таму имав „дискусија“ со нетипични аргументи.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Kajгана мислам дека е доста постар форум и таму има повеќе број членови за разлика од тука ТВ пакет форумов а со тоа повеќе модератори и администратори. Ако продолжи да пишува вакви работи ќе го изнервираат и ќе го банираат.

Јас таму сум модератор на делот Филм и ТВ и можам да му делам казнени поени кој истекуваат еден ден, месец или година. Што повеќе казнени поени може да биде баниран на одредено време. Не сакам одма да го банирам но доколку уште пишува глупости сигурно тоа не му бега.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Јас таму сум модератор на делот Филм и ТВ ...
Марче брааат, па шо шутиш хахаха сеа ќе ти се умилкувам за врски да бркам таму ако нешто ми треба, ми згусти :smeenje: Ок, океј де, не мора одма да ме ликвидираш таму, ццц... :haha:

Blagojche

Добро-Познат Член
4,280
715
113
Зарем има потреба да се мисли кој е тој член кога знаеме сите! Мој предлог, да се отстрани од овој форум пара сјемпре и мир за сите! :D

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
*не ги толерираат неговите
И сеа сфаќам кој е бидејќи мислам дека и таму имав „дискусија“ со нетипични аргументи.
Јес ју хед. :406389: Инаку таму уште еден профил си има изгледа и од два коментира. Можеш да погодиш и кој му е вториот.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Јес ју хед. :406389: Инаку таму уште еден профил си има изгледа и од два коментира. Можеш да погодиш и кој му е вториот.
Не само што коментира од двата профила... пострашно е што двата профила си прават муабет меѓусебно :haha:
Не ми се смејте, но мислам дека ми се спојуваат одредени конци хахаха. Е сеа не ми текнува дали ги пријавував тие профили кога бев чоече шо иницираше банирање на неколку профили што ми беа сомнителни или не...

Но како и да е, не му е арно изгледа.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Два пати на Кајгана му пишувам убаво на порака да не пишува глупости и да не се однесува така лошо затоа што можно е да биде баниран он одма пишува како е беден форумов, вие македонците сте заникаде... и да не зборам понатака знаете какви се неговите одговори. Одма оди контра од инает.

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Два пати на Кајгана му пишувам убаво на порака да не пишува глупости и да не се однесува така лошо затоа што можно е да биде баниран он одма пишува како е беден форумов, вие македонците сте заникаде... и да не зборам понатака знаете какви се неговите одговори. Одма оди контра од инает.
Нема разбирачка со него, остајте го нека се глупира таму и нека крши глава. :off:

Beauty

Администратор
49,890
61,907
113
Нема разбирачка со него, остајте го нека се глупира таму и нека крши глава. :off:
Не сака он така. Тука му ги коментиравме глупостите. Таму нема така и затоа сака тука да е :haha:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Такаа? Од еден нешто прашува, па од другиот си одговара.:plac:

:406389: