Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Јас веќе полудев
Аслан беше луд ама вирусот и карантинот полицискиот час го полуде уште толку:406389:

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Мене брзо ми поминуваат деновите, не знам зошто :406389: Зимава ќе полудев, сега баш добро ми дојде одмор. Еден-два дена ако има во неделата сафра да ме фаќа, останатите ми е супер. Гледам серии, читам книги, слушам музика и тоа е.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Ќе почне да опаѓаат бројките на луѓе заболени се надевам јас до август веќе. Секако ако се победи сето ова после тоа немојте да замислувате дека одма во целиот свет ќе си функционира така опуштено и нормално како предходно што си функционирало. Ќе треба доста време да закрепнат многу работи како економија и бизнис, здравството да се стабилизира на нормално работење, ќе има опаѓање на туризмот во многу држави.. На се ќе влијае овој коронавирус.

Да седиме сега дома пред се да не се заразуваме а и така да не го оптеретиме и здравството затоа што може да се случи да нема место за сите, да навлезе и премногу вирусот во здравството да се заразат и лекарите. Здравствениот систем има граница како и се друго и да не дозволиме таа граница да се надмине брзо за да не се случува ова.

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Море после ова цела недела, од утро до мрак не се враќам дома! :ziveli:

И да не чујам август!! :oops::oops::oops: Во јуни ќе се среди.

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Мене ми е супер и вака, таман да одморам малку од факс, но кога прочитав ова...

Јас после ова си закажувам патување каде ќе играм и пијам неколку ноќи.
... сфатив дека нема кој знае до каде да лудувам и да се глупирам ала Анастеза и фамилијата Боровски па паднав во депресија :smrk::smrk::smrk:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Па вие ширите те до август те до јули после кој виновен Аслан виновен . Аслан ширел негативна енергија ццц

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Што имате вие проблем со тоа што она е веган? Ако си сака може и го**а да јаде тоа е нејзин избор :406389:

Еве јас не јадам скоро ич зеленчук и овошје. Едноставно многу работи ми се бљак :375650:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Извинете за пост врз пост ама сакам да ви го пренесам ова
Тие што неможат да гледаат телевизија на интернет,видеа, да симнуваат и качуваат видеа тоа е поради прептеретеноста на интернетот. Поради ковид 19 .
Јас еве на пример неможам да симнувам видеа да качувам оди споро иако имам оптика . Секогаш од 17.00 до полноќ имам проблеми со интернетот паѓа неможам стримови преку vlc плеерот да пуштам телевизија.