Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
И во Тетово заболен
Ако се жали за тоа дека тестот досега не бил спроведен, не е во право. Сѐ додека кај некој не се појават симптоми, не може да се тестира за корона оти може да покаже лажно негативен резултат.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Колку и да е контроверзен Камчев, малце е наблагодарно да се збори во овој даден момент дека не помогнал Камчев, од проста причина што на располагање стави некои мобилни амбуланти, а да не зборам и за двата хотела што му се полни со луѓе во карантин.

А за Алкалоид и Мукаетов не можам да коментирам за претходно, но браво за потегот.
Нормално дека ќе помага Камчев, човекот мора газот да си го штити.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Јас стварно не знам дали остана некој паметен човек во државава. Фирмава демек се нафати да среди интернет пакети за мене и уште неколку колеги за да работиме од дома. Го носам пакетот дома, интернетот послаб и од тој што моментално го имам.

Да ти ебам и фирма и неписмењаците од Телеком.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Јас стварно не знам дали остана некој паметен човек во државава. Фирмава демек се нафати да среди интернет пакети за мене и уште неколку колеги за да работиме од дома. Го носам пакетот дома, интернетот послаб и од тој што моментално го имам.

Не е само кај тебе спор интернетот туку кај сите оператори еве кај мене на телекабел после 17 часот па до полноќ е спор

Се разгледува и можноста за затварање на општините.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Нормално дека ќе помага Камчев, човекот мора газот да си го штити.
Купуе простување на гревовите како во средниот век што продавала Римо-Католичката црква. :)

Голема е веројатноста да доаѓа до преоптоварување на мрежата на било кој оператор, иако истите тврдат дека нема такво нешто.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Купуе простување на гревовите како во средниот век што продавала Римо-Католичката црква. :)

Голема е веројатноста да доаѓа до преоптоварување на мрежата на било кој оператор, иако истите тврдат дека нема такво нешто.
Значи ми треба пакет со минимум 20 даунлоуд и 10 аплоуд.

Дома имам 20 даунлоад 1 аплоад, будаливе ми дале пакет со 15 даунлоад и 1 аплоад. Тоа е проблемот, а не дека е слаб ради оптеретеност.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Значи ми треба пакет со минимум 20 даунлоуд и 10 аплоуд.

Дома имам 20 даунлоад 1 аплоад, будаливе ми дале пакет со 15 даунлоад и 1 аплоад. Тоа е проблемот, а не дека е слаб ради оптеретеност.
И јас претходно кажав дека има преоптеретување на интернетот. Сега сите се дома полициски час и нормално ќе биде хаос со интернетот.
Јас имам оптика и кај мене е наос неможам да симнам како што треба да пуштам стримови преку влц плеер

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
И јас претходно кажав дека има преоптеретување на интернетот. Сега сите се дома полициски час и нормално ќе биде хаос со интернетот.
Јас имам оптика и кај мене е наос неможам да симнам како што треба да пуштам стримови преку влц плеер
Ко не знаеш да читаш, те молам не цитирај ме.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Немам коментар соодветен за ова :off:
Иако наголемо се шири веста дека ова е за короната, сепак станува збор за велигденски водосвет, односно осветување на водата во текот на велигденските пости. Нема врска со вирусот ова. :)

Како и да е, интересно е за сеир.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Иако наголемо се шири веста дека ова е за короната, сепак станува збор за велигденски водосвет, односно осветување на водата во текот на велигденските пости. Нема врска со вирусот ова. :)

Како и да е, интересно е за сеир.
Ние будали сме што седиме дома и што не тераат одалечени да бидеме еден од друг а овие поповиве се набутале неколку души на камион.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Ние будали сме што седиме дома и што не тераат одалечени да бидеме еден од друг а овие поповиве се набутале неколку души на камион.
Нив Господ ги штити од вирусот, остај ги нив. :406389:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
За тоа ли било? Па глупи медиуми го пренесоа како за корона да е, срамота.

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Не знам за сигурно, ама претпоставувам дека е за тоа, оти поповите сега не одат по куќи да светат вода, па веројатно затоа вака. :)

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
За короната е, не е за осветување на водите. Гледајте ги видеата, дури и самата МПЦ се огради од повардарската епархија.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Ауу се расплакав гледајќи го видеото :smrk: