Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Не е никаква хероина овој Баран отидоа сите со бозок племето во едно село кај семејството на едната од трите жени на календер ага и овој Бaран го наместија таму и со пиштол пукна во бардак кој е наместен на кровот. Тој бардак е ставен за за оние жени кои се за мажачка и кој го погоди бардакот тој да зема за жена:haha::haha::haha::haha:

Јас оваа ни на сон не би ја зал за жена подобро во глава ќе си пукам ама да ја земам никад :plac::plac::plac::plac::kill::kill::kill::kill::kill:

Последен пат уредено:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Хахах ако ти кажаме колку турски серии имаме изгледано ќе се шокираш. А можеби и не, зависи ти колку си изгледал хаха
Ти тоа кажи му го на тој што не сака турски серии, а не на најголемиот фан љубител на турски серии
Да ти кажам јас колку турски серии имам изгледано има да се шокираш пази од скали да не паднеш. Јас сум најголемиот љубител на турски серии сите овде го знаат тоа.

JovanaFM

Активен Член
134
97
28
Ти тоа кажи му го на тој што не сака турски серии, а не на најголемиот фан љубител на турски серии
Да ти кажам јас колку турски серии имам изгледано има да се шокираш пази од скали да не паднеш. Јас сум најголемиот љубител на турски серии сите овде го знаат тоа.
Додека не ме запознаат мене хахахах...ако де кажи колку имаш...отприлика бројка ако не знаеш :)

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Додека не ме запознаат мене хахахах...ако де кажи колку имаш...отприлика бројка ако не знаеш :)
Султана ќе си ти. Јас и ти неможеме да се рамњаме јас имам изгледано многу турски серии да ти направам список кои ги имам изгледано ќе ми треба многу време така да не се задевај со наголемиот фан на турски серии

Ivance

Активен Член
128
159
43
Султана ќе си ти. Јас и ти неможеме да се рамњаме јас имам изгледано многу турски серии да ти направам список кои ги имам изгледано ќе ми треба многу време така да не се задевај со наголемиот фан на турски серии
Да го земеме во предвид фактот да си Турчин и дека дома најверојатно ги имаш и турските канали...мојата бројка важи за од кога почнаа кај нас да се емитуваат...тоа се 10 години...и само со синхронизација...а со оглед на тоа дека додека ги пратев студирав, шетав, дома не се прибирав, а сите тие ги имав изгледано, тоа е импозантна бројка за наш стандард :) а ти сигурно имаш поише од мене...ама сепак кажи ми ја...ме занима :) и не се задевам, само ме занима :)

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Да го земеме во предвид фактот да си Турчин и дека дома најверојатно ги имаш и турските канали...мојата е бројка важи за од кога почнаа кај нас да се емитуваат...тоа се 10 години...и само со синхронизација...а со оглед на тоа дека додека ги пратев студирав, шетав, дома не се прибирав, а сите тие ги имав изгледано, тоа е импозантна бројка за наш стандард :) а ти сигурно имаш поиште од мене...ама сепак кажи ми ја...ме занима :) и не се задевам, само ме занима :)
Од стрим си ги гледам турските канали и постои интернет каде секоја турска серија е поставена на youtube
Ти со турчин и со наголемиот љубител на турски серии неможеш да се рамњаш.Ти ги рачунаш само од македонските канали, а јас кој ги имам турските канали и ги гледам на мојот турски јазик и на интернет

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Да го земеме во предвид фактот да си Турчин и дека дома најверојатно ги имаш и турските канали...
Ги нема, и тоа е еден гооолем проблем кај Телекабел. Отворете ја темата Кабловски телевизии во Македонија и ќе дознаете за што зборувам. :lilee:

Ivance

Активен Член
128
159
43
Од стрим си ги гледам турските канали и постои интернет каде секоја турска серија е поставена на youtube
Ти со турчин и со наголемиот љубител на турски серии неможеш да се рамњаш.
Можам, верувај дека можам...јас ти кажувам не за на интернет...таму секој може да гледа...јас ти зборам за на телевизија :) само едно ќе те прашам- дали поради 2-минутна сцена од една епизода од едвај 40 минути си седел дома да ја гледаш целата епизода и си откачил цело друштво?

Ivance

Активен Член
128
159
43
Ги нема, и тоа е еден гооолем проблем кај Телекабел. Отворете ја темата Кабловски телевизии во Македонија и ќе дознаете за што зборувам. :lilee:
порано на телекабел имаше турски канали..прво канал д го имаше, потоа атв, и на крај трт :) сега мислам дека само трт е останато, ама не сум сигурна :)

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Можам, верувај дека можам...јас ти кажувам не за на интернет...таму секој може да гледа...јас ти зборам за на телевизија :) само едно ќе те прашам- дали поради 2-минутна сцена од една епизода од едвај 40 минути си седел дома да ја гледаш целата епизода и си откачил цело друштво?
Секако знаеш во моментов секоја недела по колку турски серии гледам

Ivance

Активен Член
128
159
43
Секако знаеш во моментов секоја недела по колку турски серии гледам
Очекував ваков одговор чим си фан каков што велиш...ама сепак не порекнувам дека можеме да се рамњаме со тебе :) ти го тврдам тоа :) ако седнам да гледам и на интернет, те престигнав готово :)

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
На Аслан може сѐ да се кажа, ама дека не е најголем фан на турски серии, за тоа фрла по скали :406389:
Сега Јована ќе лета по скали знаеш дека една личност бутнав по скали девојка ми ја бутнав по скали за тоа

Ivance

Активен Член
128
159
43
Сега Јована ќе лета по скали знаеш дека една личност бутнав по скали девојка ми ја бутнав по скали за тоа
па тогаш ти имаш проблем :) не си ти фан, ти си опседнат, а тоа не е исто :) Јована ти порачува дека нема ништо да ти одговори зашто ти ќе изгубиш :)