Skopje City Mall

M@RKO

Добро-Познат Член
19,614
6,822
113
на сајтот на Skopje City Mall http://www.skopjecitymall.mk има и слики од киното и кугланата

киното се гледа дека не е сликано македонската верзија (нормално не би го прикажале пред отварањето) на Cineplexx ,но се добива јасна слика како ќе изгледа по светските стандарди

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Јовица ќе биде се` готово до 4-ти? Слушнав дека внатре имало уште многу работа но изгледа интензивно работат последниве две недели... :)

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Сигурно си пресметале од SCM, градот врие од билборди и реклами.

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
  • Автор на оваа тема
DarkShadow напиша:
Јовица ќе биде се` готово до 4-ти? Слушнав дека внатре имало уште многу работа но изгледа интензивно работат последниве две недели... :)
Глава не знам кај ми е од SCM, сум немал day off не знам од кога, но само знам дека Celio ќе биде готов. :mhhh: Сигурно знам дека сите брендови нема да се отворат на 4-ти, но не по вина на Сити Мол, туку на газдите на тие брендови кои ги носат кај нас.

Внатре е опште хаос, се работи ден-ноќ, во пона пареа. Поркај Селио, останати брендови кои ќе се отворат со сигурност на Д Денот се P&B, Zara, Stradivarius, Springfield, Women Secrer, Parfois, Geox, Bata, Timberland...Има многу работа, секој ден се менува нешто, се рушат скали ако не им се допаднале истите на газдите па се градат од ново, хаос...

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
А што биднува со Бургер Кинг, и тој ќе биде од 4-ти, или?

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
  • Автор на оваа тема
Немам поима, на втори спрат еднаш дали се имам качено. Многу скали има до таму а ескалаторите и лифтовите не се пуштени во употреба.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
M@RKO напиша:
Burrows напиша:
А што биднува со Бургер Кинг, и тој ќе биде од 4-ти, или?
го немаше на нивниот сајт најавено ,најверојатно нема ни да биде сега :neznam:
Најавено е, го има Бургер Кинг во виртуелната мапа. :)

M@RKO

Добро-Познат Член
19,614
6,822
113
Ексклузивно: Како изгледа внатрешноста на Skopje City Mall на недела пред отворањето?
http://0.mk/4a57c

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Што ќе нѝ понуди во првите денови ССМ? Да не ќе има некои поголеми попусти или забавни перформанси?

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
  • Автор на оваа тема
No idia. Искрено последнава недела немам излезено од селио и ништо не знам што се дешава друго.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,122
446
83
DarkShadow напиша:
Што ќе нѝ понуди во првите денови ССМ? Да не ќе има некои поголеми попусти или забавни перформанси?
Ќе има 10% попуст на сите производи во некоја си продавница за Apple производи, но само на денот на отворањето, 4 октомври 2012.

Исто така, мислам дека добро слушнав, на радио спомнаа дека и Керфур ќе почне со работа на 4 октомври 2012, но не слушнав ништо за било каков попуст на отворањето.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,614
6,822
113
Весникот Вечер објави слики од веќе готовиот Skopje city Mall кој се отвара утре на 4 ти октомври eве видете ги тие слики

Мене доста внатрешно ми изгледа како оној грчкион трговски Космос

Дали некој ќе оди утре ? јас да имав со кого и бар малку време би отишол да се прошетам и да го видам... ај се надевам тоа некој друг ден ќе биде

Крис

Администратор
4,813
11
38
Бев предмалку, преполно е надвор, но влезот е дозволен само за ВИП личности, политичари и слично. Ние утре ќе шетаме.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,614
6,822
113
најверојатно гужва ќе биде утре ,а вечерва во последните вести на МРТ ќе покажат како изгледа внатре ,најверојатно и ќе се вклучат во живо од внатре ,пошо вечерва е официјално отварањето и посета за ВИП личности

Дали утре работи киното ? ме интересира ако работи што филм ставиле на репертоарот и дали тоа ќе биде 3D