Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Kicevo Macedonia

Нов Член
5
1
3
НВО промоција - бесплатно до 23. 01. 2023. Го активирав пакетот, достапен е преку Телеком МК апликацијата и преку Мах Тв во делот на Тв пакети.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
Disney Channel и Disney Junior достапни од сега на МаxTV.
Немаат македонско аудио синхронизација а немаат ни никаков превод.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
Најверојатно се префрлам во А1 и ќе си земам оптички интернет дома.

После не знам колку години го напуштам Телеком. Со оптиката барем ќе може да гледам Јутјуб филмови и серии онлајн и онака слабо гледам телевизија а највеќе од спорт гледам тенис па ќе си го гледам преку интернет на некојa IPTV листа бидејќи немаат А1 Sport klub и Eurosport.

Delux

Добро-Познат Член
688
850
93
Најверојатно се префрлам во А1 и ќе си земам оптички интернет дома.

После не знам колку години го напуштам Телеком. Со оптиката барем ќе може да гледам Јутјуб филмови и серии онлајн и онака слабо гледам телевизија а највеќе од спорт гледам тенис па ќе си го гледам преку интернет на некојa IPTV листа бидејќи немаат А1 Sport klub и Eurosport.
Имате Телекабел таму?

Мене ме страшно нервира што А1 и Телеком те обврзуват на 2 години. Кој што сака нека каже за Телекабел, јас сум на оптика (150/150) и супер е. Стримувам без проблеми.

Чуството дека некој ме обврзува на 2 години да не го менам (а не дека сум сакал да ги менам :406389:) не го можам. Тука бар знам дека можам да ги исклучам во секој момент без обврски и мирен сум. :smeenje:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
Имате Телекабел таму?

Мене ме страшно нервира што А1 и Телеком те обврзуват на 2 години. Кој што сака нека каже за Телекабел, јас сум на оптика (150/150) и супер е. Стримувам без проблеми.

Чуството дека некој ме обврзува на 2 години да не го менам (а не дека сум сакал да ги менам :406389:) не го можам. Тука бар знам дека можам да ги исклучам во секој момент без обврски и мирен сум. :smeenje:
Мислам дека Телекабел и нема во Тетово.

А за менување секако ако сум се одлучил да земам од некој оператор понуда и да нема обврзувачки договор не сум од тие да се попишманам после еден месец да речам нечини ајде мењавање на друг оператор. Пред да земам гледам понуда па размислувам.

На Телеком долги години сум бил и до сега не сум сменил оператор. Прв оператор на кој сум бил претплатен било на времето Он нет и тогаш се користеше некаков дали беше рутер или антена надвор закачена ми беше кај прозорот од соба, додека пак од телевизија имав сателитска некаква нудеа во Скопје со бугарски тв канали па потоа тоа згасна и сменив на некоја кабелска локална краток период. После тоа преминав на Телеком кога беа уште на почетоците со Макс тв тогаш немаа ни Sport klub ниту Arena Sport и до ден денешен сум на Телеком.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
Ги регистрираа и Superstar 1 и 2 каналите а и BBC First, M1 Family, Tring Super M. Tака да очекувајте ги на MaxTV.

Одлично ако успеат да ги имаат Superstar

Superstar се од Arena Channel Group (Аrena Sport) поточно од Телеком Србија. Taка да верувам ако упее Телеком МК да ги имаат тогаш и другиве оператори што имаат Arena Sport ќе сакаат да ги имаат овие два тв канали.

House_

Нов Член
23
0
1
Ги регистрираа и Superstar 1 и 2 каналите а и BBC First, M1 Family, Tring Super M. Tака да очекувајте ги на MaxTV.

Одлично ако успеат да ги имаат Superstar

Superstar се од Arena Channel Group (Аrena Sport) поточно од Телеком Србија. Taка да верувам ако упее Телеком МК да ги имаат тогаш и другиве оператори што имаат Arena Sport ќе сакаат да ги имаат овие два тв канали.
А оваа Tring Super М, е нов канал, или ќе биди со превод како Tring Action I Fantasy?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
А оваа Tring Super М, е нов канал, или ќе биди со превод како Tring Action I Fantasy?
Како Tring Action и Fantasy. Постои Tring Super каналот во Tring пакетот канали а сега најверојатно верзија за македонците со превод на македонски јазик. Затоа во името е пишано М.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
Superstar и Superstar 2 пуштени на позиција 521 и 522 и дополнително истите на 8 и 9 како промотивно за сите.

Или ќе одат после промотивниот период во дополнителен пакет или во пакетите MaxTV М и L

Снежана dislike this post :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
Ги додадоа и Toxic, Toxic Folk, Toxic Rap, Balkan Trip, Arena Esport и BBC First.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
Програма како за некоја задна локална телевизија :haha:
Eпа што очекуваш ти? Да бидеме реални добро и ова какво такво некој го работи. Сеа не може се да биде не знам какво продукциски.

Каналот е на Телеком Србија а Телеком Србија моментално како што може да се запримети повеќе дава пари за спортски тв преноси и за да се снимаат српски серии.

Steff

Добро-Познат Член
33,682
45,228
113
Каналот е на Телеком Србија а Телеком Србија моментално како што може да се запримети повеќе дава пари за спортски тв преноси и за да се снимаат српски серии.
Не да дава пари туку ги фрла само со целта да им наштетат на Јунајтед. Ненормални пари се фрлаат на овој државен паразит од оператор наречен Телеком Србија.

И за тие пари се добиваат овие бедурии од канали со програма бетер од локална телевизија од 90ти, мизерии и срамотилоци.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,732
6,089
113
За тв канали и United и Телеком Србија исто срање различно паковање. Им поштувам на Телеком Србија што фрлаат повеќе пари за серии да се снимаат и штанцаат цело време без паузи.

Steff

Добро-Познат Член
33,682
45,228
113
Им поштувам на Телеком Србија што фрлаат повеќе пари за серии да се снимаат и штанцаат цело време без паузи.
Па нормално да поштуваш кога не се фрлаат пари од твојот џеб како што се фрлаат пари од џебот на граѓаните, пореските обврсници од Србија.

Утре и македонската влада да има својот државен телекомуникационен оператер и да фрла ненормални пари во таа дупка без дно ќе те видам јас да ли би ги почитувал за глупоштини од серии што се снимаат, за милијарда ретардни канали што се отвараат, за 600 милиони еври што се даваат за Премиер лига (а да не зборуваме и за другите спортски натпревари), а кои вредат 10 пати помалку и ред други криминални афери со кои се поврзува оваа паразитска државна фирма.