NaEdenCovekBratMu
Добро-Познат Член
- 5,957
- 9,594
- 113
Јас затоа си се префрлив на локалната кабелска. Достапни секој ден освен недела, на повик доаѓаат за полчас најкасно.
Еднаш одамна имав проблем со телевизијата, прашав преку порака на Фејсбук и од таму ми решија проблем го рестартираа ресиверот или интернетот мислам не се сеќавам добро. Додека пак пред некој месец исто преку Фејсбук пријавив цркнат ресивер, ми побараа телефон и после ми се јавија дојдоја екипа сменија нов и дури им побарав да ми дадат уште едно далинско за кое не ни платив ништо.Ви решиле проблем тие?
Мене не, не било до нив. Чим не е до вас, ај мрш.
Се напнав
Ресиверот ми беше цркнат, не даваше никакви знаци на живот и ништо не можеше да се прави освен да ми дадат нов а цркнатиов да си го земат на сервисирање ако успеваат да го поправаат.Па толку знаат - рестартирај ресивер, ако не бива, нов.
ПрестанииииииМојот ресивер беше цркнат, не даваше никакви знаци на живот
Да де и поп викнавме да му испее пред да го пратиме кај мртвитеПрестанииииии
Му провери ли пулс пред да го прогласиш за умрено?
ЛудачоооЕпа супер де ако си завршил работа. Значи не сум ти баксуз, туку среќичка сум ти, ете.
Ајде сега ако сакаш да баксузираме за шпоретот, фрижидерот, телевизорот, па може све од бела техника ново ќе ти донесат.
Брзо имам сменето шпорет, фрижидер а телевизорот пред 6-7 години Така да уште ќе тераат живот ониЕпа супер де ако си завршил работа. Значи не сум ти баксуз, туку среќичка сум ти, ете.
Ајде сега ако сакаш да баксузираме за шпоретот, фрижидерот, телевизорот, па може све од бела техника ново ќе ти донесат.
Не, ако Дани успешно избаксузира пак.Брзо имам сменето шпорет, фрижидер а телевизорот пред 6-7 години Така да уште ќе тераат живот они
Ќути бар е техника, немој лет или автобус да ти избаксузира. Тогаш нема враќање, билет во еден правец.Не, ако Дани успешно избаксузира пак.
Значи, Дани ако посака среќен пат, abort mission?Ќути бар е техника, немој лет или автобус да ти избаксузира. Тогаш нема враќање, билет во еден правец.
Така делуе според МарчеЗначи, Дани ако посака среќен пат, abort mission?