Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Ви решиле проблем тие?
Мене не, не било до нив. Чим не е до вас, ај мрш.

Се напнав :haha: :haha: :haha: :haha:
Еднаш одамна имав проблем со телевизијата, прашав преку порака на Фејсбук и од таму ми решија проблем го рестартираа ресиверот или интернетот мислам не се сеќавам добро. Додека пак пред некој месец исто преку Фејсбук пријавив цркнат ресивер, ми побараа телефон и после ми се јавија дојдоја екипа сменија нов и дури им побарав да ми дадат уште едно далинско за кое не ни платив ништо.

На телефон кога сум се јавувал контакт центар сум се изначекувал, зафатени па додека те поврзат со техничка подршка си слушаш некоја музика неколку минути.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Па толку знаат - рестартирај ресивер, ако не бива, нов. :haha: :haha: :haha:
Ресиверот ми беше цркнат, не даваше никакви знаци на живот и ништо не можеше да се прави освен да ми дадат нов а цркнатиов да си го земат на сервисирање ако успеваат да го поправаат.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Аман @Beauty изгледа ти баксузираш.
Во вторникот пишуваме тука на темава во средата вечерта рутерот ми се расипа. :hehe: Работеше рутерот се конектира но интернет нема а нормално и со тоа телевизија во прекин.

Четвртокот пријавив преку Фејсбук порака и денес ми го сменија рутерот со друг модел.

Beauty

Администратор
49,875
61,886
113
Епа супер де ако си завршил работа. Значи не сум ти баксуз, туку среќичка сум ти, ете.

Ајде сега ако сакаш да баксузираме за шпоретот, фрижидерот, телевизорот, па може све од бела техника ново ќе ти донесат. :hehe:

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Епа супер де ако си завршил работа. Значи не сум ти баксуз, туку среќичка сум ти, ете.

Ајде сега ако сакаш да баксузираме за шпоретот, фрижидерот, телевизорот, па може све од бела техника ново ќе ти донесат. :hehe:
Лудачооо :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113

Брзо имам сменето шпорет, фрижидер а телевизорот пред 6-7 години Така да уште ќе тераат живот они :hehe:

Some Special

Добро-Познат Член
15,177
21,613
113

:mad:

Beauty

Администратор
49,875
61,886
113
Мислам Роби ќе излезе фер сега и конкурентен на овие и на А1 кои можда ќе го следат примерот на Телеком.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Надзорот покажа дека операторот Македонски Телеком за своите корисници ги реемитувал програмските сервиси „Nova S“ и „Brainz“ кои не се опфатени со потврдите за регистрација на програмски сервиси издадена од Агенцијата.

И како што гледам уште си ги емитуваат Nova S и Brainz a на Авму листата канали на Македонски Телеком ги нема овие две тв канали.