Kicevo Macedonia
Нов Член
- 5
- 1
- 3
НВО промоција - бесплатно до 23. 01. 2023. Го активирав пакетот, достапен е преку Телеком МК апликацијата и преку Мах Тв во делот на Тв пакети.
Имате Телекабел таму?Најверојатно се префрлам во А1 и ќе си земам оптички интернет дома.
После не знам колку години го напуштам Телеком. Со оптиката барем ќе може да гледам Јутјуб филмови и серии онлајн и онака слабо гледам телевизија а највеќе од спорт гледам тенис па ќе си го гледам преку интернет на некојa IPTV листа бидејќи немаат А1 Sport klub и Eurosport.
Мислам дека Телекабел и нема во Тетово.Имате Телекабел таму?
Мене ме страшно нервира што А1 и Телеком те обврзуват на 2 години. Кој што сака нека каже за Телекабел, јас сум на оптика (150/150) и супер е. Стримувам без проблеми.
Чуството дека некој ме обврзува на 2 години да не го менам (а не дека сум сакал да ги менам ) не го можам. Тука бар знам дека можам да ги исклучам во секој момент без обврски и мирен сум.
А оваа Tring Super М, е нов канал, или ќе биди со превод како Tring Action I Fantasy?Ги регистрираа и Superstar 1 и 2 каналите а и BBC First, M1 Family, Tring Super M. Tака да очекувајте ги на MaxTV.
Одлично ако успеат да ги имаат Superstar
Superstar се од Arena Channel Group (Аrena Sport) поточно од Телеком Србија. Taка да верувам ако упее Телеком МК да ги имаат тогаш и другиве оператори што имаат Arena Sport ќе сакаат да ги имаат овие два тв канали.
Како Tring Action и Fantasy. Постои Tring Super каналот во Tring пакетот канали а сега најверојатно верзија за македонците со превод на македонски јазик. Затоа во името е пишано М.А оваа Tring Super М, е нов канал, или ќе биди со превод како Tring Action I Fantasy?
Квалитетиште од каналиГи додадоа и Toxic, Toxic Folk, Toxic Rap, Balkan Trip, Arena Esport и BBC First.
Единствено вреди барем Balkan Trip. Гледаш убави места во Србија и општо регионов/балканските држави.Квалитетиште од канали
Програма како за некоја задна локална телевизијаЕдинствено вреди барем Balkan Trip. Гледаш убави места во Србија и општо регионов/балканските држави.
Eпа што очекуваш ти? Да бидеме реални добро и ова какво такво некој го работи. Сеа не може се да биде не знам какво продукциски.Програма како за некоја задна локална телевизија
Не да дава пари туку ги фрла само со целта да им наштетат на Јунајтед. Ненормални пари се фрлаат на овој државен паразит од оператор наречен Телеком Србија.Каналот е на Телеком Србија а Телеком Србија моментално како што може да се запримети повеќе дава пари за спортски тв преноси и за да се снимаат српски серии.
Па нормално да поштуваш кога не се фрлаат пари од твојот џеб како што се фрлаат пари од џебот на граѓаните, пореските обврсници од Србија.Им поштувам на Телеком Србија што фрлаат повеќе пари за серии да се снимаат и штанцаат цело време без паузи.
Нашата влада не би фрлала пари во дупки без дно затоа што таа секогаш, ама баш секогаш го одбира својот џеб.да фрла ненормални пари во таа дупка без дно
Па да, ама тука е уште полош микс, и својот џеб и дупки без дно.Нашата влада не би фрлала пари во дупки без дно затоа што таа секогаш, ама баш секогаш го одбира својот џеб.