SomebodyUnique
Добро-Познат Член
- 6,400
- 3,140
- 113
Па, озбилно!
Animal Planet HD, DTX HD, Discovery Science HD, Discovery ID HD ќе ги пуштеле во понеделник.Позиции на новите ТВ канали:
Discovery HD - позиција 103
TLC HD - позиција 110
Animal Planet HD- позиција 120
Discovery ID HD - позиција 121
Discovery Science HD - позиција 123
DTX HD - позиција 124
Eurosport HD - позиција 321
Eurosport 2 HD - позиција 322
Во колку саат ти кажаа ли?Animal Planet HD, DTX HD, Discovery Science HD, Discovery ID HD ќе ги пуштеле во понеделник.
Aхх што си ти вицкастВо колку саат ти кажаа ли?
Ако не, прашај ги.
Твојата Задруга е затемната, имавме денес дискусија за тоа.Плус видов некои канали не работат, пишува "Video unavailable".
Немам јас Пинк пакет за тоа да го знам.Твојата Задруга е затемната, имавме денес дискусија за тоа.
Да и кај мене на некој канали пишува Video unavailable. Ги прашав и ми пишааПовторно денес ја тестираа опцијата "од почеток" и повторно ништо.
Плус видов некои канали не работат, пишува "Video unavailable". Марко, кај тебе како е?
Баш сте се усрећили са Коперникус / Хепи каналима.Додадени нови регистрирани канали B92, Prva, Prva Max, Prva World, Prva Life, Prva Kick, Prva plus, Prva Files, Happy TV, Happy Reality 1, Happy Reality 2, KCN Music 2, KCN Svet plus 3, EG Melody, EXYU Melody, Folk Melody, Hits Melody, Amari, Adult 1, Adult 2, Adult 3, Adult 4, Adult 5, Adult 6, Adult 7.
А зошто ја нема RedTV, твојата омилена, Марче?Избришани од регистрираните канали Nova S и Brainz. Додадени нови регистрирани канали B92, Prva, Prva Max, Prva World, Prva Life, Prva Kick, Prva plus, Prva Files, Happy TV, Happy Reality 1, Happy Reality 2, KCN Music 2, KCN Svet plus 3, EG Melody, EXYU Melody, Folk Melody, Hits Melody, Amari, Adult 1, Adult 2, Adult 3, Adult 4, Adult 5, Adult 6, Adult 7.
Катастрофа ако сега ја тргнат Nova S.
Мислам дек не е таа, туку Ај-Ди-Џеј.А зошто ја нема RedTV, твојата омилена, Марче?
Е шо ча прајме сеа со Сурвајвуро? Кај че о глеаме?Моментално Nova S и само Survivor гледам и по некогаш Иван Ивановиќ ако има добри гости.
Тањуш што вика на ова ?Избришани од регистрираните канали Nova S и Brainz. Додадени нови регистрирани канали B92, Prva, Prva Max, Prva World, Prva Life, Prva Kick, Prva plus, Prva Files, Happy TV, Happy Reality 1, Happy Reality 2, KCN Music 2, KCN Svet plus 3, EG Melody, EXYU Melody, Folk Melody, Hits Melody, Amari, Adult 1, Adult 2, Adult 3, Adult 4, Adult 5, Adult 6, Adult 7.
Катастрофа ако сега ја тргнат Nova S.
Тањуш што вика на ова ?
Здраво Марко, за секоја промена во понудата на ТВ канали навремено ќе објавиме, засега немаме конкретна информација.
За секоја промена ќе објавиме на нашата веб страна, во моментов немаме конкретна информација се извинуваме. Пишете ни тука од утрешниот ден и ќе провериме.
Одвај чека да и пишам.Убаво пишала - утре да ја потсетиш.