А ти легна нешто?Трагедија!
Оди легни нешто, дете.
А ти легна нешто?Трагедија!
Оди легни нешто, дете.
Далеку повеќе од тебе, биди сигурен.А ти легна нешто?
Tи не се замарај јас што да правам глеј си за тебе.Далеку повеќе од тебе, биди сигурен.
Најди си вистинска занимација, некое хоби и гледај да легнеш нешто летово.
Нешто како што во Белград Београдска Арена се викаше Штарк Арена.Арена Борис Трајковски станува Т Арена или што е работава?
Ако спортскиот центар остане Борис, онда што е Т Арена, кога тоа е едно исто.![]()
Прв тенисер од Македонија, и тоа тенисерка, на Вимблдон, навистина е историски настан.Сад смо га најебали сви комплет тука со форсирање на уште едно македонско чудо на природа
Мене искрено ми е гајле што прави и каде учествува, никаква корист ни битна работа за мене лично, а ни тенис ме не забавува така да мени ни из џепа ни у џепПа и вие шНолето ваш го славите секој пат кога ќе погледне некого попреку, а не па кога ќе освои турнир.
Све е тоа супер, секоја чест и браво за неа, ама друга работа тука е во прашање, што Марко сега ќе почне да замара со таа нова звездетина само ради фактот дека се пласирала на Вимблдон, па ќе гледаме и читаме секакви жутоштампни глупости од тип каде одела, со кој зборела и какви интервјуа давалаПа дури и ако испадне веќе во прва рунда, нема да си оди дома со празни раце, само бидејќи успешно ги помина квалификациите и` следуваат 100.000 (СТО ИЛЈАДИ) долари.
Тебе може не ти е битно и немаш корист ама за некого е битно дека од една страна ова е промоција на спортот во Македонија, за македонскиот тенис е историја. Многу ќе значи ако изгура во Вимблдон подолго.Мене искрено ми е гајле што прави и каде учествува, никаква корист ни битна работа за мене лично, а ни тенис ме не забавува така да мени ни из џепа ни у џеп
Не верувам дека тука има такви на кои им е битно, нема спортистиама за некого е битно дека од една страна ова е промоција на спортот во Македонија
Ако лично ја знаеш, тоа е веќе друга работа и е ок и е разбирливоЛина ја знам од дете
За жал нема друга занимација детето, ја ситни 36-та година ако добро помнам има напишано некаде, а се однесува како да ја ситни 6-та.Све е тоа супер, секоја чест и браво за неа, ама друга работа тука е во прашање, што Марко сега ќе почне да замара со таа нова звездетина само ради фактот дека се пласирала на Вимблдон, па ќе гледаме и читаме секакви жутоштампни глупости од тип каде одела, со кој зборела и какви интервјуа давала
Затоа и напишав дека не треба да се форсира било кој(а) спортист(ка), бидејќи тоа само му/и` врши притисок.А чекај само да видиш кога ќе изгуби сиротата, веднаш ќе ја заборават сите (или не дај боже исплукаат), и тоа е тажно
Да не требаше тебе да те прашам што да правам во животот?За жал нема друга занимација детето, ја ситни 36-та година ако добро помнам има напишано некаде, а се однесува како да ја ситни 6-та.
Човек во своите 30-ти години кој има што да прави во животот не тепа цели деноноќија на Интернет на секакви глупости.Да не требаше тебе да те прашам што да правам во животот?