Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
22,028
8,504
113
Спектакли се правеле телевизиите за преминување на тв програмата во боја.

Beauty

Администратор
56,601
72,621
113
Арена Борис Трајковски станува Т Арена или што е работава?
Ако спортскиот центар остане Борис, онда што е Т Арена, кога тоа е едно исто. :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
22,028
8,504
113
Арена Борис Трајковски станува Т Арена или што е работава?
Ако спортскиот центар остане Борис, онда што е Т Арена, кога тоа е едно исто. :haha:
Нешто како што во Белград Београдска Арена се викаше Штарк Арена.

Спонзорство со кој имаат договор на неколку години веројатно да помага финансиски а во случајов Телеком можеби и ќе биде задолжен да ја одржува опремата за интернетот во целиот објект ако до сега немало нивни интернет.

Можеби пак ќе си остане во името Борис Трајковски. Т Арена Борис Трајковски.

Како и да се вика официјално пак народот ќе ја вика Борис Трајковски зошто никој сигурно нема да каже
Ќе има концерт во Т Арена.

Steff

Добро-Познат Член
43,442
54,997
113
Сад смо га најебали сви комплет тука со форсирање на уште едно македонско чудо на природа

Dexter26

Добро-Познат Член
4,185
505
113
Сад смо га најебали сви комплет тука со форсирање на уште едно македонско чудо на природа
Прв тенисер од Македонија, и тоа тенисерка, на Вимблдон, навистина е историски настан.

Па и вие шНолето ваш го славите секој пат кога ќе погледне некого попреку, а не па кога ќе освои турнир.

Не е во ред да се форсира било кој(а) спортист(ка) кој(а) успеал(а) да се квалификува за учество на голем и престижен турнир, бидејќи тоа само му/и` врши притисок на спортистот/спортистката.

Можеби Лина Ѓорческа ќе испадне веќе во прва рунда, но тоа не го менува фактот дека успеала да стигне таму каде што ниту еден/една друг(а) македонски тенисер/македонска тенисерка не успеал(а) да стигне досега.

Па дури и ако испадне веќе во прва рунда, нема да си оди дома со празни раце, само бидејќи успешно ги помина квалификациите и` следуваат 100.000 (СТО ИЛЈАДИ) долари.

И да, секоја и` чест. :respekt:

Steff

Добро-Познат Член
43,442
54,997
113
Па и вие шНолето ваш го славите секој пат кога ќе погледне некого попреку, а не па кога ќе освои турнир.
Мене искрено ми е гајле што прави и каде учествува, никаква корист ни битна работа за мене лично, а ни тенис ме не забавува така да мени ни из џепа ни у џеп

Па дури и ако испадне веќе во прва рунда, нема да си оди дома со празни раце, само бидејќи успешно ги помина квалификациите и` следуваат 100.000 (СТО ИЛЈАДИ) долари.
Све е тоа супер, секоја чест и браво за неа, ама друга работа тука е во прашање, што Марко сега ќе почне да замара со таа нова звездетина само ради фактот дека се пласирала на Вимблдон, па ќе гледаме и читаме секакви жутоштампни глупости од тип каде одела, со кој зборела и какви интервјуа давала

А чекај само да видиш кога ќе изгуби сиротата, веднаш ќе ја заборават сите (или не дај боже исплукаат), и тоа е тажно

M@RKO

Добро-Познат Член
22,028
8,504
113
Мене искрено ми е гајле што прави и каде учествува, никаква корист ни битна работа за мене лично, а ни тенис ме не забавува така да мени ни из џепа ни у џеп
Тебе може не ти е битно и немаш корист ама за некого е битно дека од една страна ова е промоција на спортот во Македонија, за македонскиот тенис е историја. Многу ќе значи ако изгура во Вимблдон подолго.

Како што кај вас Србија за многу млади Ноле бил идол и потик за да се спортува така се надевам и Лина ќе биде ако изгура подолго во Вимблдон.

Лина ја знам од дете а и и ги знам родителите. Пред едно две недели и почина татко и.

Ти не се секирај јас нема да замарам со глупости, само може да ве известувам ако победи мечеви.

Steff

Добро-Познат Член
43,442
54,997
113
ама за некого е битно дека од една страна ова е промоција на спортот во Македонија
Не верувам дека тука има такви на кои им е битно, нема спортисти

Ок мене лично не ми значи ништо, ама што за тебе точно значи и какво влијание може да има на твој живот?

Лина ја знам од дете
Ако лично ја знаеш, тоа е веќе друга работа и е ок и е разбирливо

Dexter26

Добро-Познат Член
4,185
505
113
Све е тоа супер, секоја чест и браво за неа, ама друга работа тука е во прашање, што Марко сега ќе почне да замара со таа нова звездетина само ради фактот дека се пласирала на Вимблдон, па ќе гледаме и читаме секакви жутоштампни глупости од тип каде одела, со кој зборела и какви интервјуа давала
За жал нема друга занимација детето, ја ситни 36-та година ако добро помнам има напишано некаде, а се однесува како да ја ситни 6-та.

А чекај само да видиш кога ќе изгуби сиротата, веднаш ќе ја заборават сите (или не дај боже исплукаат), и тоа е тажно
Затоа и напишав дека не треба да се форсира било кој(а) спортист(ка), бидејќи тоа само му/и` врши притисок.

Но како и да е, без разлика што постигнала Лина Ѓорческа и што допрва ќе постигне, таа одлично си знае на кого му должи благодарност, а на кого не му должи ништо - а дежурните тролачи кои би мавале со дрва и камења по нејзе доколку изгуби дефинитивно спаѓаат во овие вториве.

M@RKO

Добро-Познат Член
22,028
8,504
113
За жал нема друга занимација детето, ја ситни 36-та година ако добро помнам има напишано некаде, а се однесува како да ја ситни 6-та.
Да не требаше тебе да те прашам што да правам во животот?

Dexter26

Добро-Познат Член
4,185
505
113
Да не требаше тебе да те прашам што да правам во животот?
Човек во своите 30-ти години кој има што да прави во животот не тепа цели деноноќија на Интернет на секакви глупости.

Легни нешто дете, или најди си некое хоби, можеби и тебе те бива за тениски рекет или за некој друг спорт, или можеби те бива за некој инструмент. Најди си некаква занимација која ќе те натера да излезеш од зоната на удобноста и ќе те предизвика да научиш нешто ново.

Човекот учи додека е жив - ова е една од ретките лекции кои ги кажуваат во училиште, а е` докажано точна.