Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
56,601
72,621
113
Арена Борис Трајковски станува Т Арена или што е работава?
Ако спортскиот центар остане Борис, онда што е Т Арена, кога тоа е едно исто. :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
22,026
8,503
113
Арена Борис Трајковски станува Т Арена или што е работава?
Ако спортскиот центар остане Борис, онда што е Т Арена, кога тоа е едно исто. :haha:
Нешто како што во Белград Београдска Арена се викаше Штарк Арена.

Спонзорство со кој имаат договор на неколку години веројатно да помага финансиски а во случајов Телеком можеби и ќе биде задолжен да ја одржува опремата за интернетот во целиот објект ако до сега немало нивни интернет.

Можеби пак ќе си остане во името Борис Трајковски. Т Арена Борис Трајковски.

Како и да се вика официјално пак народот ќе ја вика Борис Трајковски зошто никој сигурно нема да каже
Ќе има концерт во Т Арена.

Steff

Добро-Познат Член
43,438
54,997
113
Сад смо га најебали сви комплет тука со форсирање на уште едно македонско чудо на природа

Dexter26

Добро-Познат Член
4,183
504
113
Сад смо га најебали сви комплет тука со форсирање на уште едно македонско чудо на природа
Прв тенисер од Македонија, и тоа тенисерка, на Вимблдон, навистина е историски настан.

Па и вие шНолето ваш го славите секој пат кога ќе погледне некого попреку, а не па кога ќе освои турнир.

Не е во ред да се форсира било кој(а) спортист(ка) кој(а) успеал(а) да се квалификува за учество на голем и престижен турнир, бидејќи тоа само му/и` врши притисок на спортистот/спортистката.

Можеби Лина Ѓорческа ќе испадне веќе во прва рунда, но тоа не го менува фактот дека успеала да стигне таму каде што ниту еден/една друг(а) македонски тенисер/македонска тенисерка не успеал(а) да стигне досега.

Па дури и ако испадне веќе во прва рунда, нема да си оди дома со празни раце, само бидејќи успешно ги помина квалификациите и` следуваат 100.000 (СТО ИЛЈАДИ) долари.

И да, секоја и` чест. :respekt:

Steff

Добро-Познат Член
43,438
54,997
113
Па и вие шНолето ваш го славите секој пат кога ќе погледне некого попреку, а не па кога ќе освои турнир.
Мене искрено ми е гајле што прави и каде учествува, никаква корист ни битна работа за мене лично, а ни тенис ме не забавува така да мени ни из џепа ни у џеп

Па дури и ако испадне веќе во прва рунда, нема да си оди дома со празни раце, само бидејќи успешно ги помина квалификациите и` следуваат 100.000 (СТО ИЛЈАДИ) долари.
Све е тоа супер, секоја чест и браво за неа, ама друга работа тука е во прашање, што Марко сега ќе почне да замара со таа нова звездетина само ради фактот дека се пласирала на Вимблдон, па ќе гледаме и читаме секакви жутоштампни глупости од тип каде одела, со кој зборела и какви интервјуа давала

А чекај само да видиш кога ќе изгуби сиротата, веднаш ќе ја заборават сите (или не дај боже исплукаат), и тоа е тажно