Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,857
61,843
113
Мицкоски е досаден и не планирам да гледам подкасти со него, што знам, кај Лазаров може и поопуштен да е
Ама кај Ландов од тоа што видов е класика.
Секако како прав Дон (досаден дон) се понаша во Сител и Алфа, неговите телевизии. Не ни сумљам дека зад камери пијат и играат со тие Алфови и Сителови новинари.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Ландов сака да биде малу оштар кога ги поставува прашањата оние што се чуствителни и народот што сака да слушне одговор. Со тоа малку да ги збуни или фати во тесно што се вика да не знаат како да одговорат.

Кај некој гости му поминува тоа кај некој не толку.

Delux

Добро-Познат Член
688
850
93
@M@ARKO дали знаеш дали има некој од операторите да нуди премотување на ТВ (препорачливо до 30 денови назад, знам дека неколку нудат до 7 денови назад), но да се на припејд, не сакам договори на 12/24 месеци.
Нешто како Neotel, TotalTV, MoveTV или слично.

Some Special

Добро-Познат Член
15,170
21,595
113
премотување на ТВ (препорачливо до 30 денови назад
Ова мислам кај ниеден оператор го нема.

но да се на припејд
Сакаш да кажиш на неопределено? Има таква опција, но ќе треба да плаќаш повисока месечна претплата (заради тоа што нема да си со договор).

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Сите оператори имаат до 7 или евентуално 10 дена... Да чува архива некој 30 дена нема.

За неопределено, во телеком еднократно 2000ки ќе ти фактурираат и ќе можеш да си без договорна обврска. За другите не знам како иде, ама мислам дека е поскапа тарифата месечно

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Се продава некаде во трафика ова српсково Vogue списание кај нас во Македонија?

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Штета а би сакал да го купам, знам можеби постои преку интернет да се купи но поубаво ми е од трафика да го купував.
Нема верзија за Македонија, се продава само на овие 5 екс ју пазари.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Нема верзија за Македонија, се продава само на овие 5 екс ју пазари.
Не барам верзија туку дали и во Македонија го носат. Нели носат неколку списанија и во Македонија од Србија од Хрватска. Не ми се купува или пак да се претплатувам сакам вака да си прелистам брзо на лице место на трафика и купи ако ми се допаѓа.

Еден период доста купував списанија. Vogue ми се допаѓаат оние фотографии фото сесии што ги прават. Имаше со Ѓоковиќ, еве сега со Лепа Брена.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Како да го носат ако не се произведува за МК?
Па не се произведуваат во МК и Gloria, Политикин Забавник, TV Novele, Nedeljnik, Bravacasa.. и не знам кој се имаше и има ги па ги носеа едно време дури и со мало закаснување. Сега не знам каква е ситуацијата ама до пред некоја годинс купував списанија. Последно купував National Geographic Србија.

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Па не се произведуваат во МК и Gloria, Политикин Забавник, TV Novele, Nedeljnik, Bravacasa.. и не знам кој се имаше и има ги па ги носеа едно време дури и со мало закаснување. Сега не знам каква е ситуацијата ама до пред некоја годинс купував списанија. Последно купував National Geographic Србија.
Не ме разбра добро, ни не мислев дека се произведуваат во МК, туку ЗА МК. Не се дистрибуира Vogue кај вас.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
:D Човека моји снова , за мог принца.. Повеќе дена свадбата траела од самиот брак :hehe:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113

Само не ми е јасно како родителите ќе го гледаат детево кога ќе има 15 години и повеќе. Татково сега има 65 години веќе верувам веќе и за во пензија е. Се надевам добра пензија ќе зема.

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Леле Марко, што тебе прво ти текнува на ваква вест

Живо и здраво детево да е, и родителите покрај него. Очигледно со години се обидуваа да имаат дете и ете, сега бил моментот.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Леле Марко, што тебе прво ти текнува на ваква вест

Живо и здраво детево да е, и родителите покрај него. Очигледно со години се обидуваа да имаат дете и ете, сега бил моментот.
Да нека е живо и здраво. Сепак не е само роди дете, треба и да расте со родители кој коллу толку подобро е да се во помлади години поради многу причини.