Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
19,483
6,729
113
А каква врска има желбата таткото да земал добра пензија хахаххаха
Па тие години веќе се за пензија а пари за дете секогаш треба за да се школува, за негов секојдневен живот.

Друго кога детево ќе биде 18 години овие веќе ќе се во многу постари години, години кој стварно не знам дали се толку добри за дете гледање.

Beauty

Администратор
51,236
64,236
113
Ама зар судбини треба да разглабаме?
Милион луѓе, милион судбини и проблеми, кој мене ми бере гајле, па ја да му се секирам за таа небитна фамилија :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
19,483
6,729
113
Ама зар судбини треба да разглабаме?
Милион луѓе, милион судбини и проблеми, кој мене ми бере гајле, па ја да му се секирам за таа небитна фамилија :406389:
Не бе само ме интересираше општо за колку ваквиот потег е добар.
Али ок со среќа нека им е и детето живо и здраво да е.

Beauty

Администратор
51,236
64,236
113
Мене ми е хит овие денови овој скандал со детето што затвори три училишта :haha: :haha: :haha:

Што знам, и чудно и смешно ми е, ама толку бре никој не успева тоа дете да го смири ?

Beauty

Администратор
51,236
64,236
113
Аууу и утре немало школите да работат, сега читам

Врв !!!!! Хахаххахахаххсхсхс

M@RKO

Добро-Познат Член
19,483
6,729
113
Мене ми е хит овие денови овој скандал со детето што затвори три училишта :haha: :haha: :haha:

Што знам, и чудно и смешно ми е, ама толку бре никој не успева тоа дете да го смири ?
Дете од трето оделение и не можат да се справат со неговиот случај.

Beauty

Администратор
51,236
64,236
113
Вчера било само во цело школо и лом ја направило училната, све скршило :190950: :190950: :190950:
Две наставнички дале отказ иначе, а соучениците почнале да одат на психијатар на 8 години

Врвввв хахахаххахахахсх
Детето е врв !!!!!

M@RKO

Добро-Познат Член
19,483
6,729
113
Jaс на твитер читав дека одело во веце и земало гомна и ги фаќало соучениците со раце гомна :religiozen:

Мое размислување е дека можеби родителот, таткото претел во школо за да сите траат да не се рашири премногу да стане голема работата штом не можат за брз можен начин да го решат сето ова.

Beauty

Администратор
51,236
64,236
113
Ццццц

Ама нема ли наставници педагог психолог обезбедување во тие школи ?
Како може едно дете да затвори школи и цела држава да не може да го реши тој проблем

M@RKO

Добро-Познат Член
19,483
6,729
113
Ајдее во Приштина организирале Божиќен маркет на отворено.

Beauty

Администратор
51,236
64,236
113
Све убаво што Тиранa и Приштина тераат напред и те како побрзо од Белград, Скопје и остали.

Ама каква е оваа глупоштина, муслиманска земја се бре ццц
Ќе следело настава онлајн. Тоа е најново.
За детето ?
Па така треба

Some Special

Добро-Познат Член
15,364
21,994
113
А како никаде не излезе слика некоја да видиме на што личи тоа ѓаолиште :haha:
Достаа :smeenje: :smeenje: :smeenje:
Ама јас не прочитав нигде (освен овде) што точно правело тоа детиште. Само дека имало некој проблематичен ученик и дека се бојкотирала наставата. Толку знаев.

Beauty

Администратор
51,236
64,236
113
Не кажуваат што правело, само тој главен на родителски савет што им е вчера кажа дека вчера било само во цело школо и ја испокршило училницата хахаххахахаха
И дека децата што учеле со него посетувале психијатар
Хахаххахсххсхсхсххс урламмммм