Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
@Steff Ајде нека му е честит златен медал на Летни Олимписки Игри 2024 на шНоле, оправдано и заслужено.

Да му се фатат сите останати кои урлаат против него и го плукаат од трибините.
Сум плачел како мало дете кога победи :190950:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,071
404
83
И лудачава ли е некоја измислена пејачка?
Зависи каде и си бил и дали воопшто си постоел/бил во план пред 21 (ДВАЕСЕТ И ЕДНА) година.

Инаку да, после две или три песни, ништо друго не бидна од нејзе како пејачка.

Иако во пракса има повеќе и понови песни на нејзината ЈуТуб страница, а и на Амазон има некој нејзин нов албум од 2016 година.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Mа на Верица одамна не и е примарна работа пеење. Мислам работи нешто друго.

Такви пеачи и пеачки од оние што беа актуелни пред повеќе од некоја година времето кога и Тоше започна со поп музичката кариера сега веќе се скроз тргнати од музика и си тераат нешто сосема друго.

Останаа Каролина, Калиопи, Владо и уште можеби некој да праат музика.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
На некој му се појави новата опција да става песна во профил во делот био на Инстаграм?

Кај мене се појави и си додаваш песна која си стои во профилот горе под профилната слика. Секој кој ќе го посети профилот ќе може да си пушти кратко делче од песна што си ја ставил.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Да има
Ама детски ми е тоа ептен
Песни ќе ставам сеа , глупости
И мене ми е глупо но можеби корисно е за профили на музичари тоа.

Ова ме потсети порано кога беше актуелно Myspace па кити го профилот со позадини, светкави слики, музика.. Мислиш новогодишна детска елка е.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Ауу гори на Твитер (Х) за коментарот на Миа Костова за тоа како детето нејзино било испотено зошто нема клими во училниците во школо, било многу топло.

Steff

Добро-Познат Член
33,677
45,224
113
Ауу гори на Твитер (Х) за коментарот на Миа Костова за тоа како детето нејзино било испотено зошто нема клими во училниците во школо, било многу топло.
Уште фалеше да се разглаба за Миа Костова и нејзиното испотено дете :haha:

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
А што разглабаат?
Девојката убаво си пиша дека нема клими и дека не сака детето и да и учи во такви услови, и што е тука страшно и за хејтање? Секој може да си пише што сака.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
А што разглабаат?
Девојката убаво си пиша дека нема клими и дека не сака детето и да и учи во такви услови, и што е тука страшно и за хејтање? Секој може да си пише што сака.
Образованието е хаос колку што сум информиран сега, не дека беше нешто и јас кога учев, сега нема многу и деца во класовите но не климите се голем проблем што ги нема по школиве.

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Ок тоа, но др ми е прашањето хахаха
Што збореле на Твитер за Миа, не сфаќам.

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Мајка му е супер, ова се глуперди што тука пишуваат. Нека дремат и нека хејтаат, луѓе задоволни од Титовото време, ниту чуле за клима ниту знаат што е модерно.
Жената топ си пишала и е во право, не сме седумдести години, бре. Или ќе има нормални услови или она ќе си ја превземе работата во свои раце, многу убаво си кажа.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Или ќе има нормални услови или она ќе си ја превземе работата во свои раце, многу убаво си кажа.
Да ќе ја преземе работата во свои раце ќе го однесе детето на плажа а во октомври ќе го пушти во школо. Тоа е преземање работа во свои раце?

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Па нејзино дете е, што сака може да прави.
Нејзин став си е тоа, и не знам твитерџииве што им смета тоа? Наместо да ја поддржат контра ретардираните услови на школството, они зеле да се исмејуваат