Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Ауууу сериозни сте дека ова се слуша кај децата? Лелееее
А зашто не слушаат американски поп?

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Ама тука пејат и англиски, и корејски, така?
Изгледа за да се пробијат интернационално почнале да пеат на англиски делови.

Инаку, за популарноста на истите може да се види од прегледите на овие Блекпинк (800милиони :okokoren: ).

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113
Знам дека е популарен, ама не сум знаел дека е до толку.

Инаку песниве, ушобол!

Ауууу сериозни сте дека ова се слуша кај децата? Лелееее
А зашто не слушаат американски поп?
Не по врат, по шија :406389:

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Кај мене, кога брат ми не е дома обично преку ден цело време е вклучено на Сител, ама никој не го ни регистрира телевизорот.
Кога е дома, задолжително е пуштено на Дискавери или Нешнал џиографик, евентуално ДМсат.
Навечер моите ги следат исклучиво сериите на Сител.
Откако ќе си легнат моите, задолжително се гледа некое филмче на Синестар ТВ или Акција и се иде на спиење. :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Mене дома битно ми е да биде уклучен телевизорот небитно дали гледам или не гледам. Без телевизор тишина ми е незамисливо да има додека јас сум на компјутер.

Сакам во позадина да збори некој, само за спиење може да биде тишина.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113

Developerv2

Администратор
337
751
93
Слабо технологија, м? :406389:
Додуша оправдано е ова кај луѓето што немаат доверба во новите технологии денес. Сведоци сме на многу сајбер криминал, прислушкување на телефони/уреди, па така да јас ова би го нарекол претпазливост. Доколку луѓето не се чуствуваат безбедни на одредена веб страна, нормално е да има страв.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Додуша оправдано е ова кај луѓето што немаат доверба во новите технологии денес. Сведоци сме на многу сајбер криминал, прислушкување на телефони/уреди, па така да јас ова би го нарекол претпазливост. Доколку луѓето не се чуствуваат безбедни на одредена веб страна, нормално е да има страв.
Пробај да функционираш без технологија еден месец да видиш како нема да се плашиш нит од сајбер криминал нит од технологија.

Developerv2

Администратор
337
751
93
Зошто да не? Да би можел лично јас би оставил се па дури и телефонот и би отишол некаде каде што би бил офф од овој виртуелен свет. Дрвена куќарка на планина или село на пример.